Παναθηναϊκός: Στο επίκεντρο οι ανανεώσεις των μικρών

Παναθηναϊκός: Στο επίκεντρο οι ανανεώσεις των μικρώνgvasilioΤετ, 12/09/2020 - 21:50

Οι "πιτσιρικάδες" που προέρχονται από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού αποτελούν βασική προτεραιότητα του Ντρεοσί με τον ερχομό του στην Ελλάδα.

Ο Γάλλος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού

με την επιστροφή του στην Αθήνα αρχίζει άμεσα τις επαφές με τους Ζαγαρίτη, Αλεξανδρόπουλου, Χριστογεώργου, Ξενόπουλου, προκειμένου να βρεθεί η "χρυσή τομή" για να ανανεώσουν/επεκτείνουν τα συμβόλαιά τους με τους "πράσινους". 

Ο Λάζλο Μπόλονι παρά το ότι δεν έχει ξεκάθαρη εικόνα για τους Ξενόπουλο, Χριστογεώργο έχει λάβει θετικές εισηγήσεις από τους συνεργάτες του και έχει ανάψει το "πράσινο" φως για την επέκταση των συμβολαίων τους. 

Φιλοσοφία του Ντρεοσί και των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι ξεκαθαρίσουν με θετικό τρόπο όλα τα ζητήματα των συγκεκριμένων παικτών και να μην γίνουν σήριαλ.

Σε κάποιες προσφορές πιο χαμηλές οι «πράσινοι» θα είναι ευέλικτοι, σε άλλες υψηλότερες δεν θα είναι το ίδιο ευέλικτοι στη διαδικασία, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Οι "πιτσιρικάδες" που προέρχονται από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού αποτελούν βασική προτεραιότητα του Ντρεοσί με τον ερχομό του στην Ελλάδα. Article publish on Τετ, 12/09/2020 - 21:50 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα