Παρί Σεν Ζερμέν-Μπασάκσεχιρ 5-1: Με χατ τρικ Νεϊμάρ η πρωτιά (hls)

Παρί Σεν Ζερμέν-Μπασάκσεχιρ 5-1: Με χατ τρικ Νεϊμάρ η πρωτιά (hls)npiliosΤετ, 12/09/2020 - 21:33

Με χατ τρικ του Νεϊμάρ (εκπληκτικό το πρώτο) και δύο του Εμπαπέ, η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε με 5-1 της Μπασάκσεχιρ, στην «σκιά» των όσων συνέβησαν με το ρατσιστικό επεισόδιο στον Γουεμπό χτες.

Παρί Σεν Ζερμέν - Μπασακσεχίρ: Διεξοδική έρευνα της UEFA

Όσον

αφορά τα του αποψινού αγώνα, αρχικά οι δύο ομάδες και οι διαιτητές γονάτισαν πριν την επανεκκίνηση του ματς. 

Παρί-Μπασακσεχίρ: Γονάτισαν οι παίκτες καθώς και οι διαιτητές (vid)

Στα εντός των τεσσάρων γραμμών, οι Γάλλοι άνοιξαν το σκορ με εκπληκτική ατομική προσπάθεια του Νεϊμάρ στο 21'.

Ο ίδιος παίκτης μάλιστα σημείωσε και το 2-0 στο 38', ενώ το 3-0 ήρθε στο 42' από το εύστοχο πέναλτι του Εμπαπέ, ο οποίος πέτυχε το πρώτο του γκολ στην βραδιά.

Το 4-0, που ολοκλήρωσε το χατ τρικ του Νεϊμάρ ήρθε στο 50', πριν η Μπασάκσεχιρ μειώσει προσωρινά σε 4-1 στο 57' ο Τοπάλ.

Πεντέ λεπτά όμως, η Παρί απάντησε και σκόραρε το 5-1, με νέο τέρμα του Εμπαπέ, για το τελικό σκορ του παιχνιδιού.

Παρί Σεν Ζερμέν: Νάβας, Φλορέντσι (79' Πεμπελέ), Μαρκίνιος (67' Κέχρερ), Ντανίλο, Κιμπέπε (80' Ντιαλό), Μπέικερ, Βεράτι (80' Γκουεγιέ), Παρέδες, Ραφίνια (46' Ντι Μαρία), Εμπαπέ, Νεϊμάρ

Μπασάκσεχιρ: Γκουνόκ, Ράφαελ (68' Τζουλιάνο), Πονκ, Τοπάλ, Καλντιρίμ (68' Μπολινγκολί-Μπομπό), Καβετσί, Τεκντεμίρ (89' Τσαντλί), Οζκάν, Γκούλμπραντσεν (80' Κάπλαν), Τουρούτς, Κριβέλι (68' Μπα)

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Champions League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Paris Saint Germain - Ποδόσφαιρο Istanbul Basaksehir - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Paris Saint Germain ΔΙΕΘΝΕΙΣ Παράσταση για έναν ρόλο εξελίχτηκε η αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπασάκσεχιρ, μετά και τη μετάθεσή της, για τα όσα έγιναν το βράδυ της Τρίτης (9/12). Article publish on Τετ, 12/09/2020 - 21:33 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα