Παναθηναϊκός: Στην Ελλάδα τεχνικός διευθυντής για το "Τριφύλλι"

Παναθηναϊκός: Στην Ελλάδα τεχνικός διευθυντής για το "Τριφύλλι"alambosΔευ, 11/23/2020 - 21:36

Νωρίτερα σας μεταφέραμε την είδηση ότι ο Λάζλο Μπόλονι έχει ζητήσει από τον Γιάννη Αλαφούζο την πρόσληψη τεχνικού διευθυντή ώστε να εξορθολογιστεί το οργανόγραμμα στο αγωνιστικό τμήμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Λίγες ώρες αργότερα έρχεται η πληροφορία πως στην Ελλάδα βρίσκεται ήδη υποψήφιος τεχνικός διευθυντής από το εξωτερικό με σκοπό την ανάληψη της κενής θέσης. 

Για την ώρα δεν έχει διαρρεύσει το όνομά του, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν κι άλλοι υποψήφιοι. 

Αρχικά θα έχει συνάντηση με τον Λάζλο Μπόλονι και εν συνεχεία με τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος αν πειστεί από το πλάνο και τη φιλοδοξία του θα ανάψει και το πράσινο φως για την πρόσληψή του. 

Σε ότι έχει να κάνει με το οικονομικό κομμάτι, ο συγκεκριμένος είναι εντός μπάτζετ της ομάδας, οπότε μένει να πείσει τους δύο άνδρες για ενδεχόμενη συνεργασία.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off alambos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Στην Ελλάδα βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες υποψήφιος τεχνικός διευθυντής για τον Παναθηναϊκό ο οποίος θα έχει συναντήσεις αρχικά με τον Μπόλονι και εν συνεχεία με τον Αλαφούζο για το τελικό "ΟΚ".

Article publish on Δευ, 11/23/2020 - 21:36 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα