Μπέρνλι - Κρίσταλ Πάλας 1-0: Επιτέλους νίκη!

Μπέρνλι - Κρίσταλ Πάλας 1-0: Επιτέλους νίκη!sdimolitΔευ, 11/23/2020 - 21:22

Η Μπέρνλι κατάφερε να κερδισει με το γκολ του Γουντ (8ο λεπτό) την Κρίσταλ Πάλας στο Τερφ Μουρ και να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα μετά από εννέα αγωνιστικές. Γουέστ Μπρομ και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, οι μοναδικές πλέον ομάδες που παραμένουν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

H Κρίσταλ Πάλας που προερχόταν από νίκη στο Λονδίνο απέναντι στη Λιντς (4-1), παρατάχτηκε

στο Τερφ Μουρ με δυο σημαντικές απουσίες καθώς ο Ρόι Χόντσον δεν υπολόγιζε στους Ζαχά και Μιλιβόγεβιτς. Η Μπέρνλι που δεν είχε μέχρι απόψε νίκη στο πρωτάθλημα, προερχόταν από την εκτός έδρας λευκή ισοπαλία με τη Μπράιτον (0-0).

Ο επιθετικός από τη Νέα Ζηλανδία, Κρις Γουντ, άνοιξε νωρίς το σκορ (8ο λεπτό) για τους γηπεδούχους ύστερα από το λάθος του Κουγιατέ,  πετυχαίνοντας το 2ο φετινό του γκολ (πέρσι έβαλε 14). Η Μπέρνλι που δεν είχε απειλήσει μετά την επίτευξη του γκολ στο 8', άγγιξε το 2-0 με τον Γκούντμουνσον στο 55ο λεπτό, με την προσπάθεια του Ισλανδού να σταματάει στο δοκάρι. Η Μπέρνλι που περίμενε την Πάλας στο μισό της γήπεδο ψάχνοντας τη κόντρα, έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία με την κεφαλιά του Γουντ που απέκρουσε ο Γουαϊτα στο 71ο λεπτό.

Η Πάλας που έψαξε το γκολ της ισοφάρισης μέχρι το φινάλε, έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μπεντέκε (πέρασε αλλαγή στο 2ο ημίχρονο), όμως ο Πόουπ με τεράστια επέμβαση αρνήθηκε το γκολ στο Βέλγο επιθετικό κρατώντας το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Ερχόμενη αγωνιστική η Κρίσταλ Πάλας υποδέχεται την Νιουκάστλ (27/11), ενώ η Μπέρνλι δοκιμάζεται στο Έτιχαντ απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι (28/11).

Μπέρνλι (Σον Ντάις): Πόουπ, Λόουτον, Μι, Ταρκόφσκι, Γκούντμουνσον (67' Μπρέιντι)- (84' Πίτερς), Γουέστγουντ, Μπράουνχιλ, Ροντρίγκεζ, Γουντ, ΜακΝιλ

Κρίσταλ Πάλας (Ρόι Χόντσον): Γουαϊτα, Νταν, Κλάιν, Φαν Άνχολτ, ΜακΆρθουρ, Κουγιατέ, Τάουνσεντ, Ρίντεβαλντ (67' Σλουπ), Έζε, Αγιού (76' Μπεντέκε), Μπατσουάγι

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Burnley - Ποδόσφαιρο Crystal Palace - Ποδόσφαιρο Off Off sdimolit Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Burnley ΑΓΓΛΙΑ Η Μπέρνλι κατάφερε να κερδίσει με το γκολ του Γουντ (8ο λεπτό) την Κρίσταλ Πάλας στο Τερφ Μουρ και να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα μετά από εννέα αγωνιστικές.
Article publish on Δευ, 11/23/2020 - 21:22 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα