Παναθηναϊκός: “Σωτήρια” η αναβολή, ώρα για πράξεις!

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού έχει αργήσει χαρακτηριστικά, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να εξετάζει ενδελεχώς κάθε περίπτωση που πέφτει στα χέρια του πριν δώσει το τελικό “ΟΚ”. Αν το πρωτάθλημα είχε ήδη ξεκινήσει, τότε οι “πράσινοι” με βάση την εικόνα τους στην προετοιμασία πιθανότατα θα είχαν σοβαρό πρόβλημα.

Η νέα αναβολή του πρωταθλήματος δίνει έξτρα χρόνο στους πράσινους. Για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων

θα μεσολαβήσουν τρεις ακόμα ολόκληρες εβδομάδες. Χρονικό διάστημα ευεργετικό για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τη διοίκηση της ομάδας που είχαν αρχίσει να νιώθουν έντονην την πίεση των φιλάθλων.

Δεν είναι τυχαίο ότι πριν από μερικές εβδομάδες οι οργανωμένοι οπαδοί εξέδωσαν ανακοίνωση αφύπνισης, ενώ η πλατιά μάζα των οπαδών γύρισε την πλάτη στο “Τριφύλλι”. Γιατί πως αλλιώς μπορεί να μεταφραστεί η άδεια Λεωφόρος στο φιλικό με τον ΑΠΟΕΛ;

Ήδη τις τελευταίες ώρες δείχνουν να κινούνται τα πράγματα και ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να κάνει σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ του με τους Λούντκβιστ και Βιτάλ, παράλληλα “τρέχει” η περίπτωση του Παλάσιος, ενώ στο κάδρο είναι κι άλλοι ποδοσφαιριστές.

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για το “πράσινο” ντεμαράζ, είναι ώρα για πράξεις, ώστε και να τονωθεί ποιοτικά το ρόστερ, αλλά και να ζεσταθεί και πάλι ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Άλλος χρόνος δε γίνεται να χαθεί. Αντιθέτως πρέπει να κεφαλαιοποιηθεί στο μέγιστο βαθμό ώστε να παρουσιαστεί η ομάδα πανέτοιμη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος που κατά πάσα πιθανότητα θα λάβει χώρα στις 11 Σεπτέμβρη.

Όλοι αντιλαμβάνονται στο “Τριφύλλι” πως η ομάδα για να πετύχει τους στόχους της φετινής σεζόν θα πρέπει να έχει και σύμμαχους τα αποτελέσματα στην αρχή της σεζόν. Για το λόγο αυτό, ειδικά το ματς της πρεμιέρας με τον Απόλλωνα αποκτά χαρακτήρα “τελικού” για την ομάδα του Γιοβάνοβιτς.

Και όταν μια ομάδα του βεληνεκούς του Παναθηναϊκού χάνει έναν τελικό, τότε επέρχονται τριγμοί στον οργανισμό της. Νωπές είναι οι μνήμες από την περσινή αρχή στην Τρίπολη που ουσιαστικά εκτροχίασαν το “Τριφύλλι” που δεν επανήλθε ποτέ στις ράγες.

Keywords
Τυχαία Θέματα