Παναθηναϊκός: Ψάχνει αντίδραση κόντρα στον Κολοσσό

Παναθηναϊκός: Ψάχνει αντίδραση κόντρα στον ΚολοσσόosinteliΚυρ, 11/22/2020 - 09:30

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί (19:30) στο ΟΑΚΑ τον Κολοσσό για την 5η αγωνιστική της Basket League και θέλει να αφήσει πίσω την κακή εικόνα και τις ήττες που γνώρισε στη "διαβολοβδομάδα" της Euroleague.

Οι "πράσινοι" παρουσίασαν πολύ κακό πρόσωπο τόσο στη Βαλένθια, όσο και στη Βιτόρια, όπου γνώρισαν ισάριθμες ήττες. Προβλήματα πλην του Μάρκους Φόστερ (διάστρεμμα) δεν υπάρχουν για την ομάδα του Γιώργου Βόβορα, η οποία αφενός θέλει να βγάλει αντίδραση και αφετέρου να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Νωρίτερα στο "Ιβανώφειο" ο Ηρακλής υποδέχεται το Περιστέρι (17:00) σε ένα από τα πιο δυνατά παιχνίδια της αγωνιστικής. Οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει καλά τη σεζόν, έχοντας ρεκόρ 3-1 και θέλουν να συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο.

Την ίδια ώρα (17:00) το Λαύριο θα φιλοξενήσει τον Ιωνικό, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στη φετινή Basket League. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο σερί ήττες από Κολοσσό και ΠΑΟΚ, ενώ τα πράγματα για τον Ιωνικό είναι ακόμη χειρότερα, καθώς μετρά τέσσερις σερί ήττες.

ΕΛΛΑΔΑ - Basket League - ΜΠΑΣΚΕΤ Παναθηναϊκός - Μπάσκετ Κολοσσός - Μπάσκετ Ηρακλής - Μπάσκετ Περιστέρι - Μπάσκετ Λαύριο - Μπάσκετ Ιωνικός Νικαίας - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ΕΛΛΑΔΑ Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί (19:30) στο ΟΑΚΑ τον Κολοσσό για την 5η αγωνιστική της Basket League και θέλει να αφήσει πίσω την κακή εικόνα και τις ήττες που γνώρισε στη "διαβολοβδομάδα" της Euroleague.

Article publish on Κυρ, 11/22/2020 - 09:30 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα