Κούμαν: "Τι παραπάνω να κάνω;"

Κούμαν: "Τι παραπάνω να κάνω;"osinteliΚυρ, 11/22/2020 - 07:17

Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Ρόναλντ Κούμαν μετά την ήττα της Μπαρτσελόνα από την Ατλέτικο στη Μαδρίτη.

Οι "μπλαουγκράνα" πραγματοποιούν το χειρότερο ξεκίνημα από το 1991, με τον Ολλανδό προπονητή να υποστηρίζει πως δεν... ξέρει τι άλλο να κάνει για να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του.

"Είχαμε δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε. Δεν είναι αρκετό, συμφωνώ, αλλά είναι πάντα δύσκολο να δημιουργήσεις ευκαιρίες απέναντι σε ομάδες όπως η Ατλέτικο. Η άμυνα μας ήταν καλή, είναι δύσκολο

αμέσως να είσαι σε ένα σημείο όταν χάνεις την μπάλα.

Το γκολ της Ατλέτικο προήλθε από δικό μας λάθος. Το παιχνίδι ήταν στο 47ο (2ο λεπτό καθυστερήσεων πρώτου ημιχρόνου), είχαμε την μπάλα, ήμασταν στο 0-0 και μετά κάναμε το λάθος και έγινε το 1-0. Δεν έπρεπε να συμβεί. Όπως κάθε προπονητής είμαι υπεύθυνος. Ξέρουμε πως πρέπει να βελτιώσουμε τα αποτελέσματα μας. Δουλεύουμε, προσπαθώ να βάλω την καλύτερη διαθέσιμη ομάδα σε κάθε αγώνα. Τι παραπάνω μπορώ να κάνω;", ανέφερε μετά την ήττα από την Ατλέτικο. 

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona II ΙΣΠΑΝΙΑ Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Ρόναλντ Κούμαν μετά την ήττα της Μπαρτσελόνα από την Ατλέτικο στη Μαδρίτη.

Article publish on Κυρ, 11/22/2020 - 07:17 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα