ΠΑΟΚ: Επετειακό βίντεο γεμάτο αναμνήσεις (vid)

ΠΑΟΚ: Επετειακό βίντεο γεμάτο αναμνήσεις (vid)edadaΠαρ, 03/26/2021 - 14:57

Στις 26 Μαρτίου του 1991, στο Patinoires des Vernets, στη Γενεύη, η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ έγραψε ιστορία με χρυσά γράμματα! Κατέκτησε τον πρώτο ευρωπαϊκό της τίτλο, το Κύπελλο Κυπελλούχων ομάδων Ευρώπης. Στιγμές μοναδικές για τους "ασπρόμαυρους", εικόνες που μένουν για πάντα χαραγμένες στη συλλογική -και όχι μόνο- μνήμη.

Για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στο έπος των παικτών εκείνης της ομάδας. Μεταξύ άλλων, λοιπόν, οι "ασπρόμαυροι" ετοίμασαν ολιγόλεπτο βίντεο-αφιέρωμα στην κατάκτηση αυτού του τροπαίου, το οποίο φέρνει ξανά στο νου, σαν τη μηχανή του χρόνου, στιγμές μεγαλείου, όχι μόνο για τον "Δικέφαλο", αλλά για ολόκληρο τον ελληνικό αθλητισμό!

 

 

ΕΛΛΑΔΑ - Basket League - ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ #paokbc ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ετοίμασε ένα σύντομο επετειακό βίντεο για τη συμπλήρωση τριάντα ετών από την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τίτλου της ομάδας, το οποίο συγκινεί Article publish on Παρ, 03/26/2021 - 14:57 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα