Παναθηναϊκός: Πρόβλημα και με Μπουζούκη!

Παναθηναϊκός: Πρόβλημα και με Μπουζούκη!alambosΔευ, 10/26/2020 - 20:42

Με προπόνηση που έγινε στο Κορωπί ξεκίνησε η προτοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς με τη Λαμία, στο οποίο οι πράσινοι θέλουν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι σε μια ομάδα που αποτελεί "κακό δαίμονα".

Ωστόσο

ο Λάζλο Μπόλονι δεν είχε σχεδόν τη μισή ομάδα για να δουλέψει μαζί της, ενώ συν τοις άλλοις είδε και τον Γιάννη Μπουζούκη να μην προπονείται λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό. Αυτό σημαίνει ότι θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. 

Στο υπόλοιπο απουσιολόγιο Λάζλο Μπόλονι είδε τους Χουάνκαρ, Σαβιέρ, Βιγιαφάνιες και Ιωαννίδη να κάνουν ατομικό πρόγραμμα. Χατζηθεοδωρίδης, Βέλεθ και Αγιούμπ έκαναν θεραπεία. Αποφόρτιση έκαναν οι Μακέντα, Καρλίτος και Κουρμπέλης, ενώ κλινήρης παρέμεινε ο Αντονίτο.

Το πρόγραμμα των υπολοίπων περιελάμβανε για όσους αγωνίστηκαν ως βασικοί αποθεραπεία και για τους υπόλοιπους προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας και παιχνίδι τακτικής.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Μπουζούκης δεν προπονήθηκε σήμερα λόγω προβλήματος στον προσαγωγό. Θα υποβληθεί σε μαγνητική. 

Article publish on Δευ, 10/26/2020 - 20:42 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα