Παναθηναϊκός: Πρόσθετη παρέμβαση υπέρ της ΕΠΟ

Παναθηναϊκός: Πρόσθετη παρέμβαση υπέρ της ΕΠΟ alambosΤετ, 02/17/2021 - 19:22

Το θέμα της έδρας του πρώτου αγώνα Κυπέλλου της προημιτελικής φάσης ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναθηναϊκό συνεχίζεται και στις δικαστικές αίθουσες μετά την προσφυγή της ηπειρωτικής ομάδας κατά της ΕΠΟ για την απόφασή της να ορίσει στο Αγρίνιο τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Με βάση την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας,

τη σχετική με την προσφυγή του ΠΑΣ Γιάννινα, έγινε γνωστό πως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα κάνει πρόσθετη παρέμβαση υπέρ της ΕΠΟ στην εν λόγω διαμάχη. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Προσφυγή της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966" κατά του ΝΠΙΔ τριτοβάθμιου σωματείου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με την επωνυμία "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ" (ΕΠΟ) περί ακυρώσεως της με αρ. πρωτ. 2925/16.02.21 απόφασης της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ περί αλλαγής της έδρας διεξαγωγής του εξ΄ αναβολής αγώνα της 7ης φάσης (1η αγωνιστική) του Κυπέλλου Ελλάδος, μεταξύ των ομάδων της ΠΑΕ Car.gr ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (γηπεδούχος ομάδα) και της "ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ".

Πρόσθετη παρέμβαση της ανώνυμης ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία "ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ" κατά της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία "ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966" και υπέρ του ΝΠΙΔ τριτοβάθμιου σωματείου με την επωνυμία "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ" (ΕΠΟ).

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο ΠΑΣ Γιάννινα - Ποδόσφαιρο Off Off alambos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κάνει πρόσθετη παρέμβαση υπέρ της ΕΠΟ στη διαμάχη που έχει ανοίξει ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και την Ομοσπονδία σχετικά με την έδρα του πρώτου αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Article publish on Τετ, 02/17/2021 - 19:22 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα