Μάρκο Λιβάια: Πρωταθλητής και σκόρερ (infographic)

Μάρκο Λιβάια: Πρωταθλητής και σκόρερ (infographic)gvasilioΤετ, 02/17/2021 - 20:01

ΑΕΚ και Μάρκο Λιβάια ακολουθούν χωριστούς δρόμους μετά από 3,5 χρόνια και το Novasports.gr σας υπενθυμίζει τις επιδόσεις του Κροάτη με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Ο Μάρκο Λιβάια από το απόγευμα της Τετάρτης αποτελεί και τυπικά παρελθόν για την ΑΕΚ, καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν να ολοκληρώσουν πρόωρα

τη συνεργασία τους από τη στιγμή που δεν υπήρχε συμφωνία για νέο συμβόλαιο και ο Κροάτης ήταν εκτός πλάνων. 

Ο Κροάτης επιθετικός ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι το 2017 ως δανεικός από την ΑΕΚ και το Novasports.gr σας παρουσιάζει τους αριθμούς του σ' αυτά τα 3,5 χρόνια παρουσίας στην Ένωση. 
 


Ο 27χρονος σήμερα Λιβάια αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την ΑΕΚ στις 24 Ιανουαρίου του 2021 στο 2-2 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. 

Το ντεμπούτο του Λιβάια με την ΑΕΚ ήταν στις 25 Ιουλίου του 2017 κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον Γ' προκριματικό γύρο του Champions League, με τους Ρώσους να κερδίζου 2-0 στο Ολυμπιακό Στάδιο. 

Στα 3,5 χρόνια παρουσίας του στην ΑΕΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας το 2018, ενώ ήταν παρών στους τέσσερις χαμένους τελικούς Κυπέλλου Ελλάδας.

Συνολικά με την κιτρινόμαυρη φανέλα ο Λιβάια αγωνίστηκε σε 147 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις πετυχαίνοντας 42 γκολ, ενώ μοίρασε 29 ασίστ. 

Δείτε στο παρακάτω infographic τις επιδόσεις του Μάρκο Λιβάια με τη φανέλα της ΑΕΚ, όπως και τους αριθμούς που είχε ο Κροάτης αγωνιζόμενος σε κάθε θέση. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off gvasilio Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΚ και Μάρκο Λιβάια ακολουθούν χωριστούς δρόμους μετά από 3,5 χρόνια και το Novasports.gr σας υπενθυμίζει τις επιδόσεις του Κροάτη με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Article publish on Τετ, 02/17/2021 - 20:01 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα