Παναθηναϊκός: Προπονήθηκαν όλοι!

Η “Ελπίδα” δεν επέτρεψε στους παίκτες του Παναθηναϊκού να προπονηθούν στο “Γεώργιος Καλαφάτης” επί τρεις συνεχόμενες μέρες. Έτσι άπαντες ακολούθησαν ατομικά προγράμματα με σκοπό να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση.

Την Πέμπτη ο καιρός ήταν με το μέρος τους και κατάφεραν να προπονηθούν κανονικά στο Κορωπί. Στα ευχάριστα μάλιστα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ότι είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, με αποτέλεσμα να πονοκεφαλιάζει

ευχάριστα για τον καταρτισμό της αποστολής της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης το μεσημέρι του Σαββάτου.

Αυτό σημαίνει ότι κανονικά προπονήθηκε ο Φώτης Ιωαννίδης που ξεπέρασε το πρόβλημα στη γάμπα, ενώ το μοναδικό ζήτημα που καλείται να λύσει ο Σέρβος τεχνικός είναι το ποιος θα αντικαταστήσει τον Βιγιαφάνιες, με τον Λούντκβιστ να μοιάζει ο επικρατέστερος, εκτός αν προτιμήσει ενδεκάδα με Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλο και Μαουρίτσιο στα χαφ.

Το δελτίο τύπου του Παναθηναϊκού

Επιτέλους προπόνηση! Μετά τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την Αττική και δημιούργησαν τεράστια προβλήματα μεταξύ άλλων και στην πρόσβαση στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού, οι Πράσινοι κατάφεραν την Πέμπτη να προπονηθούν στο «Γ. Καλαφάτης». Στην πρώτη προπόνηση της εβδομάδας και με το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης να διεξάγεται σε δύο ημέρες…

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις φυσικής κατάστασης, rondo και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικό ακολούθησε ο Κουρμπέλης.

Επόμενη προπόνηση το πρωί της Παρασκευής στις 11.

Keywords
Τυχαία Θέματα