Παναθηναϊκός: Πρόγευση... play off στη Θεσσαλονίκη

Παναθηναϊκός: Πρόγευση... play off στη ΘεσσαλονίκηntzouaniΚυρ, 01/17/2021 - 11:11

 

Ιδιαίτερα απαιτητικό είναι το εκτός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη (19:30, live Novasports 1 HD),

καθώς οι Πράσινοι έχουν τη μεγάλη ευκαιρία να μειώσουν τη βαθμολογική διαφορά που τους χωρίζει με τους "κίτρινους" και να κερδίσουν... έδαφος στην κούρσα για την εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου. 

Μετά από μια δύσκολη περίοδο, τούτη τη φορά ο Λάσλο Μπόλονι μετράει αντί για απουσίες... επιστροφές! Πιο σημαντική αυτή του Μαουρίσιο, ο οποίος ξεπέρασε τη μικρή "περιπέτεια" με τον κορωνοϊού, βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας του και πιθανότατα θα πάρει και φανέλα βασικού. Στα πλάνα του τεχνικού του Παναθηναϊκού είναι και ο Φακούνδο Σάντσες, ο οποίος ωστόσο είναι ανέτοιμος, ενώ μικρή έκπληξη στις επιλογές του προπονητή των Πράσινων είναι η παρουσία του Αγιούμπ στους 21 "εκλεκτούς" του Μπόλονι. 

Ο - υπό μεταγραφή στην Πάρμα - Ζαγαρίτης έμεινε στην Αθήνα, ωστόσο ο Παναθηναϊκός συνεχίζει στις συζητήσεις με τους Ιταλούς για την παραχώρηση του παίκτη, ενώ ο Μπόλονι αναμένεται να αλλάξει σχηματισμό στο ματς του "Κλ. Βικελίδης", το οποίο θα διεξαχθεί με το θερμόμετρο στο... μείον. 

Ο έμπειρος προπονητής του Παναθηναϊκού σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του σε σχηματισμό 1-4-3-3 με τον Διούδη κάτω από τα γκολπόστ, τους Χουάνκαρ (αριστερά), Σχένκεφελντ (στόπερ), Πούγγουρα (στόπερ) και Μολό (δεξιά) στην άμυνα, ενώ στα χαφ θα βρίσκονται οι Βέλεθ, Μαουρίσιο και Αλεξανδρόπουλος. Στις δύο πτέρυγες του Παναθηναϊκού αναμένεται να βρεθούν οι Ιωαννίδης και Εμμανουηλίδης (πρόσωπο της προηγούμενης αγωνιστικής στο Τριφύλλι) και στην κορυφή της επίθεσης ο Καρλίτος. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off ntzouani Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Ιδιαίτερα απαιτητικό είναι το εκτός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη (19:30, live Novasports 1 HD). Article publish on Κυρ, 01/17/2021 - 11:11 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα