Παναθηναϊκός: Προετοιμασία για Περιστέρι χωρίς τέσσερις

Ο Παναθηναϊκός κλείνει την κανονική διάρκεια της σεζόν με το ματς της Κυριακής στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προετοιμάζει την ομάδα του με σκοπό να αποφύγει ένα ακόμα σκοτσέζικο ντουζ μετά την σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ.

Ο Σέρβος τεχνικός εκανε πιο έντονη προπόνηση την Τετάρτη με έμφαση

στο παιχνιδι σε περιορισμένο χώρο, έχοντας “διαβάσει” τη στρατηγική του Κρις Κόλμαν στα τελευταία ματς που ο Ατρόμητος εμφανίζεται βελτιωμένος.

Πάνω σε αυτή τη στρατηγική καταστρώνει και το πλάνο της ενδεκάδα από την οποία σίγουρα θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Πέρεζ, οι τραυματίες Λούντκβιστ, Μακέντα και Αγιούμπ, ενώ κατά πάσα πιθανότητα δε θα προλάβει ούτε ο Βιγιαφάνιες που έκανε ξανά ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Σε αυτή την περίπτωση για τη μεδαία γραμμή θα κληθεί να αποφασίσει ποιοι τρεις θα πάρουν φανέλα βασικού ανάμεσα στους Μαουρίσιο, που είναι πλέον διαθέσιμος, Αλεξανδρόπουλο, Γκατσίνοβιτς και Κουρμπέλη, ο οποίος μέρα με τη μέρα παρουσιάζεται και καλύτερα. Λιγότερες οι πιθανότητες για Βιγιαφάνιες ακόμα κι αν κάνει μια-δυο γεμάτες προπονήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα