Παναθηναϊκός: Πρέπει να χτίσει μομέντουμ

Φυσικά και στο ΟΑΚΑ ένας τέτοιος αντίπαλος είναι του χεριού του, από την άλλη όμως, πρέπει να γίνουν συγκεκριμένα πράγματα για να είναι ευχάριστο το βράδυ. Η αθλητικότητα των Γάλλων μπορεί να ελεγχθεί ή να αχρηστευθεί αν ο Παναθηναϊκός δεν κάνει λάθη στην δική του επίθεση. Αν δεν έχουν ευκαιρία οι φιλοξενούμενοι να τρέξουν, τότε δεν θα εκμεταλλευτούν αυτό το βασικό τους ατού.

Ο έλεγχος των

ριμπάουντ είναι επίσης ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για να περιορίσεις την δύναμη, ειδικά τέτοιων ομάδων. Αν λοιπόν συμβούν όλα αυτά τότε οι “πράσινοι” θα έχουν να αντιμετωπίσουν τη Βιλερμπάν σε ένα πέντε εναντίον πέντε παιχνίδι που εκεί η λογική λέει πως η ελληνική ομάδα εκεί υπερέχει.

Ο Παναθηναϊκός πλέον δείχνει να είναι καλύτερα από το πως ξεκίνησε την σεζόν και πλέον πρέπει να καλύψει έδαφος κερδίζοντας τέτοια παιχνίδια. Ειδικά εντός έδρας ο Παναθηναϊκός πρέπει να φτιάξει ένα απόρθητο φρούριο και να είναι ανταγωνιστικός ακόμα και με ομάδες πρώτη γραμμής, πολλώ δεν μάλλον με ομάδες όπως η Βιλερμπάν ή οι ανάλογου επιπέδου.

Η προσθήκη του Φέρελ δείχνει να είναι χρήσιμη. Ο Πρίφτης είναι προπονητής που δεν θα βάλει την προσθήκη αμέσως στα βαθιά νερά, όμως σταδιακά στην είσοδό του ο Αμερικάνος αποδεικνύει πως είναι θετικός και στο οργανωτικό κομμάτι κάτι στο οποίο η ελληνική ομάδα έπασχε, έχοντας αποκλειστικά γκαρντ που αρέσκονται στην εκτέλεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα