ΑΕΚ: Εστίασε στα λάθη με Μπράγκα ο Καρέρα

ΑΕΚ: Εστίασε στα λάθη με Μπράγκα ο ΚαρέραgvasilioΠαρ, 12/04/2020 - 20:54

Από την πράξη ξανά στη θεωρία οι παίκτες της ΑΕΚ, με τον Μάσιμο Καρέρα την Παρασκευή να τους αναλύει τα λάθη που έγιναν στο ματς με τη Μπράγκα

Το κλίμα στο εσωτερικό της ΑΕΚ μετά τη βαριά ήττα από τη Μπράγκα

και τον αποκλεισμό της ομάδας από τη συνέχεια του Europa League δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό στην προπόνηση της Παρασκευής. 

Πριν την έναρξη του προγράμματος, ο Μάσιμο Καρέρα μάζεψε όλη την ομάδα στην αίθουσα που γίνονται οι αναλύσεις και έδειξε τα λάθη που έγιναν στον αγώνα με τη Μπράγκα. Λάθη τόσο σε ατομικό επίπεδο, όσο και σε ομαδικό. Πως χάθηκαν τα μαρκαρίσματα που ήταν man2man, αλλά και στην αντίδραση της ομάδας στη κανονική ροή του παιχνιδιού. 

Όπως και να 'χει, ο αγώνας με τη Μπράγκα ανήκει στο παρελθόν όπως και η εφιαλτική παρουσία της Ένωσης στο Europa League. Χρόνος να μείνουν εκεί οι “κιτρινόμαυροι” δεν υπάρχει και καλούνται εκ νέου να βγάλουν αντίδραση στο πρωτάθλημα. Αυτή τη φορά σε ένα πιο απαιτητικό παιχνίδι. Κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off gvasilio Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Από την πράξη ξανά στη θεωρία οι παίκτες της ΑΕΚ, με τον Μάσιμο Καρέρα την Παρασκευή να τους αναλύει τα λάθη που έγιναν στο ματς με τη Μπράγκα.  Article publish on Παρ, 12/04/2020 - 20:54 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα