Παναθηναϊκός: Περιμένει Βέλεθ και Πούγγουρα ο Μπόλονι

Παναθηναϊκός: Περιμένει Βέλεθ και Πούγγουρα ο ΜπόλονιalambosΚυρ, 11/15/2020 - 20:24

Ο Λάζλο Μπόλονι συνεχίζει τη μίνη προετοιμασία του μετ' εμποδίων, καθώς εδώ και μέρες δε μπορεί να δουλέψει με τους επτά διεθνείς πράσινους αλλά και με τους πέντε που ταλαιπωρούνται από τραυματισμό.

Από αυτούς τους πέντε είναι δεδομένο πως στο ντέρμπι

με τον Ολυμπιακό δε θα είναι έτοιμοι οι Αγιούμπ, Χατζηθεοδωρίδης, Αντονίτο. Ωστόσο περιμένει δύο σημαντικές επιστροφές με τον Βέλεθ και τον Πούγγουρα να αναμένεται να δώσουν κανονικά το "παρών" στο αιώνιο ντέρμπι.

Το ποιος θα επιλεψθεί για παρτενέρ του Σχένκεφελντ θα αποσαφηνιστεί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, με τον Βέλεθ πάντως να έχει ένα προβάδισμα, καθώς φαίνεται πως το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες έχει υποχωρήσει.

Από την άλλη ο Πούγγουρας που είχε ένα μυϊκό πρόβλημα, ναι μεν πρόκειται να μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης αλλά έχει χάσει και αρκετές, κάτι που σημαίνει ότι δύσκολα θα είναι αυτός που θα πάρει το χρίσμα του βασικού. Όλα θα ξεκαθαρίσουν πάντως στη διάρκεια της εβδομάδας και ανάλογα με την κατάσταση και των δύο στις προπονήσεις.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off alambos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Ο Λάζλο Μπόλονι περιμένει το 100% των δύο στόπερ του για να δει ποιος θα πλαισιώσει τον Σχένκεφελντ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Περισσότερες πιθανότητες ο Ισπανός.

Article publish on Κυρ, 11/15/2020 - 20:24 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα