Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός: Το ματς του Βαγιαννίδη (vid)

Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός: Το ματς του Βαγιαννίδη (vid)ageorgiΣάβ, 11/28/2020 - 21:06

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης ήταν ένα από τα πρόσωπα που απασχόλησαν πολύ την ποδοσφαιρική κοινή γνώμη, καθώς πριν από την καραντίνα του Μαρτίου το όνομά του είχε παρελάσει από το scouting πολλών σπουδαίων ευρωπαϊκών συλλόγων οι οποίοι τον είχαν δει κυρίως σε ματς της Κ19 του Παναθηναϊκού, αλλά και σε κάποια της Εθνικής Νέων.

Στις 16 Φεβρουαρίου του 2020, ο Γιώργος Δώνης του δίνει

χρίσμα βασικού στο ματς με τον Παναιτωλικό. Ο Βαγιαννίδης ήταν 18 ετών και 5 μηνών όταν άρπαξε αυτή την ευκαιρία από τα μαλλιά. Στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης με τα "Καναρίνια" άνοιξε το σκορ γράφοντας ιστορία στο ντεμπούτο του στη μεγάλη κατηγορία.

Με μία μόλις συμμετοχή στη Superleague και ένα γκολ να την συνοδεύει, ο Γιώργος Βαγιαννίδης άρχισε να δέχεται μεγαλύτερες πιέσεις για να πει το "ναι" σε κάποια από τα μεγαθήρια του εξωτερικού. Έτσι οι σειρήνες που ήχησαν γλυκά στ' αυτιά του τον έπεισαν να μετακομίσει στη μεγάλη Ίντερ κι από εκεί να φύγει δανεικός για την Σιντ Τρούιντεν.

 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Παναιτωλικός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός: Το ματς του Βαγιαννίδη Submitted by ageorgi on Σάβ, 11/28/2020 - 07:40 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/ntebouto_me_goal_o_vagiannidis… ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Η σπάνια περίπτωση ενός ποδοσφαιριστή που έκανε μόλις μία συμμετοχή στη μεγάλη κατηγορία και πήρε μεταγραφή στην Ίντερ. Θυμηθείτε πως ξεκινά η ιστορία του Γιώργου Βαγιαννίδη! ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Παναιτωλικός - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Η σπάνια περίπτωση ενός ποδοσφαιριστή που έκανε μόλις μία συμμετοχή στη μεγάλη κατηγορία και πήρε μεταγραφή στην Ίντερ. Θυμηθείτε πως ξεκινά η ιστορία του Γιώργου Βαγιαννίδη! Article publish on Σάβ, 11/28/2020 - 21:06 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα