Λαμία: Με απουσίες κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας, για τον αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο  πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας, το Σάββατο 28/11 για την αναμέτρηση της Κυριακής (29/11, 17:15) στο ΔΑΚ Λαμίας “Αθ. Διάκος” με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League

Interwetten 2020-2021.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: Χωρίς Κρέσπο και Εσίτι στη Λαμία

Τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ήταν αρνητικά, με τον Μπάμπη Τεννέ να ανακοινώνει την εικοσαμελή αποστολή, για τον αγώνα κόντρα στον Δικέφαλο.

Θυμίζουμε πως η διοίκηση ομάδας της Φθιώτιδας ψάχνει την «φόρμουλα» για να λύσει τα συμβόλαια με τους Βιγιάλμπα και Μπιανκόνι. Εκτός αποστολής παρέμεινε και ο Γκούγκα που και αυτός δεν υπολογίζεται από τον Έλληνα τεχνικό.

Ο Λουκάς Βύντρα δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής. Εκτός, για τον ίδιο λόγο, παραμένουν οι Προβυδάκης, Χατζηστραβός.

Αναλυτικά η αποστολή της Λαμίας: 

Επασί, Θεοδωρόπουλο, Αντέτζο, Τζανετόπουλο, Σκόνδρα, Μπαχανάκ, Ασίγκμπα, Σαραμαντά, Βασιλόγιαννη, Μπεχαράνο, Νικολόπουλο, Τσούκαλο, Βασιλακάκη, Μπουλούλη, Καραμάνο, Βλαχομήτρο, Ρόμανιτς, Αραμπούλι, Ντέλετιτς και Κωστίκα.



Το άρθρο Λαμία: Με απουσίες κόντρα στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα