Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Ο άτυχος Σωτήρης Λεοντίου (vid)

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Ο άτυχος Σωτήρης Λεοντίου (vid)ageorgiΣάβ, 02/13/2021 - 12:39

Πρώτο ματς στη σεζόν για τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό με τους πράσινους να (επανα)χρησιμοποιούν ως έδρα τη Λεωφόρο. Μετά από ένα μέτριο ποιοτικά ματς από δύο ανέτοιμες ομάδες το 0-0 χαρακτήρισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Ωστόσο εκείνο το παιχνίδι έμεινε στην ιστορία για τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Σωτήρη Λεοντίου ο οποίος δυσκολεύτηκε πολύ να επανέλθει στους αγωνιστικούς

χώρους.

Ήταν μια ανύποπτη φάση σε μια εναέρια διεκδίκηση της μπάλας με τον Λούα Λούα ο οποίος πήγε με πολλή φόρα και δύναμη σε αυτήν, έτσι ο Λεοντίου έχασε την ισορροπία του στον αέρα και προσγειώθηκε πολύ άτσαλα στο πόδι του. Έξι ρήξεις στο ίδιο γόνατο δε θα του επέτρεπαν ποτέ να αγωνιστεί στα υψηλά στάνταρ που έθετε στα 23 του χρόνια.

Μετά από δύο χρόνια απουσίας προσπάθησε για το restart, δόθηκε δανεικός, έπαιξε σε κάποιες ομάδες, αλλά ουσιαστικά δεν έκανε ποτέ την καριέρα για την οποία πολλοί ήταν σίγουροι ότι θα έκανε.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Ο άτυχος Σωτήρης Λεοντίου Submitted by ageorgi on Σάβ, 02/13/2021 - 10:00 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/PAO_OSFP_07_08_O_ATYXOS_SOTIRIS… ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Στις 2 Σεπτεμβρίου 2007 το ντέρμπι των "αιωνίων" στην πρεμιέρα έμεινε στην ιστορία για τον σοβαρό τραυματισμό του Σωτήρη Λεοντίου σε μια εναέρια διεκδίκηση με τον Λούα Λούα και το άτσαλο πάτημα του νεαρού μέσου του "τριφυλλιού". Προσοχή, σκληρές εικόνες. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Στις 2 Σεπτεμβρίου 2007 το ντέρμπι των "αιωνίων" στην πρεμιέρα έμεινε στην ιστορία για τον σοβαρό τραυματισμό του Σωτήρη Λεοντίου σε μια εναέρια διεκδίκηση με τον Λούα Λούα και το άτσαλο πάτημα του νεαρού μέσου του "τριφυλλιού". Προσοχή, σκληρές εικόνες. Article publish on Σάβ, 02/13/2021 - 12:39 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα