Παναθηναϊκός: Ο Πελεκούδας περιμένει την έναρξη του πρωταθλήματος

Παναθηναϊκός: Ο Πελεκούδας περιμένει την έναρξη του πρωταθλήματοςtnalΠέμ, 12/31/2020 - 13:28

Ο Παναγιώτης Πελεκούδας τόνισε πως οι ομάδες περιμένουν την επίσημη ενημέρωση, για το πότε θα ξεκινήσει το εφετινό πρωτάθλημα της Volley League. Ο κεντρικός του Παναθηναϊκού

και πρόεδρος του ΠΣΑΠ αναφέρθηκε και στο επίπεδο του πρωταθλήματος, το οποίο ανεβαίνει κάθε σεζόν. Ο Πελεκούδας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “bwinΣΠΟΡ FM 94,6”. Αναλυτικά δήλωσε:

Για το πότε αναμένεται η επανέναρξη της Volley League: «Προπονήσεις έχουμε αρχίσει εδώ και δύο εβδομάδες και μένει να μας ορίσουν πότε θα αρχίσουν οι αγώνες. Η Λίγκα και οι αθλητές θέλουμε γύρω στις 10 Ιανουαρίου να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε. Εμείς είμαστε έτοιμοι».

Για τα μέτρα προστασίας στο βόλεϊ: «Το βόλεϊ είναι ένα άθλημα που δεν έχει σωματική επαφή και ούτως ή άλλως στις δύο εβδομάδες που κάνουμε προπονήσεις δεν υπήρχε ούτε ένα κρούσμα. Και πριν τη διακοπή δεν υπήρχε καμία αναβολή, ενώ το πρωτόκολλο που ακολουθούσαμε λειτουργούσε σωστά».

Για το επίπεδο του πρωταθλήματος: «Γίνεται πιο ανταγωνιστικό συνεχώς. Οι 4-5 πρώτες ομάδες έχουν σχεδόν ίσες πιθανότητες για την κατάκτηση του τίτλου κι αυτό κάνει πολύ ενδιαφέρον το πρωτάθλημα, που έχει ανέβει επίπεδο. Επίσης, η περιφέρεια συνεχίζει να αναπτύσσεται και είναι πολύ σημαντικό».

ΕΛΛΑΔΑ - Volleyleague - ΒΟΛΕΙ Παναθηναϊκός - Βόλεϊ Off Off Off Off ΒΟΛΕΙ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Ο Παναγιώτης Πελεκούδας τόνισε πως οι ομάδες περιμένουν την επίσημη ενημέρωση, για το πότε θα ξεκινήσει το εφετινό πρωτάθλημα της Volley League. Article publish on Πέμ, 12/31/2020 - 13:28 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα