ΑΕΚ: Οι φίλαθλοι θα αποφασίσουν το όνομα (pic)

ΑΕΚ: Οι φίλαθλοι θα αποφασίσουν το όνομα (pic)tnalΠέμ, 12/31/2020 - 12:40

Η διοίκηση της ΑΕΚ ζήτησε από τους φιλάθλους της ομάδας να προτείνουν ονόματα για το κτίριο στο νότιο πέταλο της “Αγιά Σοφιάς”. Οι “κιτρινόμαυροι” τονίζουν πως το προσεχές διάστημα θα συγκεντρωθούν οι προτάσεις και θα ληφθεί η οριστική απόφαση.

Αναλυτικά, η Ένωση αναφέρει: “Πρότεινε τώρα, εσύ, μέσα από τα Instagram

stories του επίσημου λογαριασμού της ΠΑΕ ΑΕΚ το όνομα του κτιρίου στο Νότιο πέταλο του γηπέδου μας, πίσω από την παλιά σκεπαστή! 

Το όνομα του κτιρίου που θα στεγάσει την ιστορία μας με τα δύο μουσεία αλλά και όλες τις βοηθητικές χρήσεις με το εστιατόριο, το AEK shop, το εκκλησάκι στη μνήμη του Λουκά Μπάρλου και πολλά ακόμα!  
Γράψε εσύ την ιστορία!”.

Το σχετικό ποστάρισμα: 

Πρότεινε τώρα, εσύ, μέσα από τα Instagram stories του επίσημου λογαριασμού της ΠΑΕ ΑΕΚ το όνομα του κτιρίου στο Νότιο... Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2020

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Η διοίκηση της ΑΕΚ ζήτησε από τους φιλάθλους της ομάδας να προτείνουν ονόματα για το κτίριο στο νότιο πέταλο της “Αγιά Σοφιάς”. Article publish on Πέμ, 12/31/2020 - 12:40 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα