Παναθηναϊκός: Νίκη που έφερε χαμόγελα

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις τους για φέτος στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων σε ότι έχει να κάνει με την Euroleague με μια νίκη απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης η οποία μάλιστα ήρθε μετά από 13 συνεχόμενες ήττες για τους “πράσινους”.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη έβγαλε μεγάλη ενέργεια μέσα στο παρκέ, ήταν συγκεντρωμένη σχεδόν σε ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα και κατάφερε

να επικρατήσει σε μια αναμέτρηση που το κίνητρο του αντιπάλου του ήταν μεγαλύτερο, αφού οι “μερένγκες” δεν έχουν καταφέρει ακόμα να “κλειδώσουν” την δεύτερη θέση.

Οι “πράσινοι” απέναντι σε μια πανίσχυρη front line λειτούργησαν εξαιρετικά. Ο Γιώργος Παπαγιάννης έπιασε πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης και στις δυο πλευρές του παρκέ με αποτέλεσμα σχεδόν σε ολόκληρη την διάρκεια του ματς να δίνει λύσεις και να αναχαιτίζει επιτυχημένα πολλές από τις προσπάθειες των παικτών της “βασίλισσας”. Πολύ καλή παρουσία επίσης από τον Έβανς ο οποίος και αυτός έδωσε πολλές μάχες και βοήθησε πολύ μέσα στην ρακέτα και μια άκρως απαιτητική αναμέτρηση.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου στον δεύτερο αγώνα μετά την επιστροφή του και αυτός βοήθησε αισθητά με τους Νέντοβιτς, Σαντ-Ρος και Μέικον να προσφέρουν σε σημαντικά σημεία του παιχνιδιού, σε στιγμές μάλιστα που οι Μαδριλένοι είχαν επιστρέψει και είχαν μειώσει την διαφορά σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν “έκλεισε” τις εντός έδρας υποχρεώσεις του για φέτος στην Euroleague με μια νίκη και μάλιστα απέναντι σε έναν σημαντικό αντίπαλο όπως είναι η Ρεάλ Μαδρίτης την οποία είχε να νικήσει από τις 25 Απριλίου του 2018 με την συγκεκριμένη επικράτηση να φέρνει την τόνωση της ψυχολογίας ενόψει της συνέχεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα