Λαχτάρα για τους Μπέκαμ: Ληστεία χιλιάδων ευρώ στο σπίτι τους, ενώ εκείνοι κοιμούνταν

Θύμα ληστείας έπεσαν ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ, όταν άγνωστος κουκουλοφόρος εισέβαλε στο σπίτι τους.

Συγκεκριμένα ο εισβολέας μπήκε στην πολυτελή έπαυλη αξίας 40 εκατομμυρίων λιρών του ζευγαριού στο Λονδίνο, σπάζοντας ένα παράθυρο από τον πάνω όροφο.

Ο Ντέιβιντ, 46 ετών, η Βικτόρια 47 ετών, και η κόρη τους Χάρπερ, 10 ετών, δεν αντιλήφθηκαν τον κλέφτη που εισέβαλε σε ένα από τα υπνοδωμάτια του πάνω ορόφου του σπιτιού τους στο Holland Park, στο Δυτικό Λονδίνο.

Η διάρρηξη πραγματοποιήθηκε

στις 28 Φεβρουαρίου του 2022 και έγινε γνωστή ένα μήνα αργότερα.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές, το ζευγάρι έπεσε θύμα σπείρας επαγγελματιών και δεν αντιλήφθηκε κανείς τον ληστή, ο οποίος μπήκε στο σπίτι, απέσπασε πολύτιμα πράγματα και έγινε καπνός.

Τη διάρρηξη αντιλήφθηκε ο σοκαρισμένος γιος τους Κρουζ Μπέκαμ, καθώς επέστρεψε από νυχτερινή έξοδο με φίλους.

Ο 17χρονος παρατήρησε ότι ένα από τα υπνοδωμάτια είχε λεηλατηθεί ενώ οι γονείς του βρίσκονταν στο σπίτι, και είδε τα γυαλιά από το σπασμένο παράθυρο στο πάτωμα.

Αμέσως ειδοποίησε τον πατέρα του, ο οποίος τηλεφώνησε στην αστυνομία. Ο κουκουλοφόρος ληστής είχε ήδη εξαφανιστεί, με λεία πολλών χιλιάδων ευρώ.

Ανάμεσα στα κλοπιμαία ήταν πολλά ρούχα και αξεσουάρ διάσημων σχεδιαστών, αλλά και ηλεκτρονικές συσκευές.

Πηγή κοντά στην οικογένεια είπε στη Sun:

“Δυστυχώς οι Μπέκαμ έπεσαν θύματα επαγγελματιών ληστών που δρούσαν στην περιοχή. Ευτυχώς οι εγκληματίες αρκέστηκαν μόνο στο ένα υπνοδωμάτιο”.

Σύμφωνα με τα ως τώρα στοιχεία ο εισβολέας φέρεται να σκαρφάλωσε πάνω από την πύλη στο μπροστινό μέρος του σπιτιού, μπήκε στο σπίτι σπάζοντας το παράθυρο της κρεβατοκάμαρας. Απέσπασε όσα αντικείμενα αξίας μπορούσε και εξαφανίστηκε. Ωστόσο, η αστυνομία ελέγχει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας.

Η οικογένεια φαίνεται να ταράχθηκε πολύ από το συγκεκριμένο περιστατικό, αλλά ευτυχώς δεν υπήρξε συνάντηση με τον ληστή, ούτε και κάποια συμπλοκή ή τραυματισμός.

Πηγή: The Toc

Keywords
Τυχαία Θέματα