Παναθηναϊκός: Λύθηκε η συνεργασία με τον Μπέικον

Ο Παναθηναϊκός δεν έδωσε και…τέταρτη ευκαιρία στον Ντουέιν Μπέικον, μετά από τρία πειθαρχικά παραπτώματα που είχε υποπέσει και παρά την απώλεια του Αμερικάνου σκόρερ στους ημιτελικούς και πιθανότατα στους τελικούς των πλει οφ, αποφάσισε να λύσει την συνεργασία μαζί του.

Ο Αμερικάνος παίκτης είχε φραστική διαμάχη στην προπόνηση των “πρασίνων”, ενώ χτύπησε και συμπαίκτη του, από τον οποίο μέχρι σήμερα δεν ζήτησε συγνώμη.

Η ΚΑΕ

προχώρησε στην διακοπή του συμβολαίου του, πριν από την ολοκλήρωση του, το ερχόμενο καλοκαίρι και ενώ ύστερα από διαπραγματεύσεις, καταβλήθηκε αποζημίωση στον παίκτη.

Σημειώνεται πως η απόφαση ανήκει στον Χρήστο Σερέλη, ο οποίος ζήτησε την απομάκρυνσή του προς όφελος της λειτουργίας της υπόλοιπης ομάδας. Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, ο Μπέικον είχε υποπέσει σε σωρεία πειθαρχικών παραπτωμάτων στο διάστημα που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας, με αποκορύφωμα το ξενύχτι στο Μονακό (για το οποίο είχε δεχτεί μεγάλο πρόστιμο με αναστολή), αλλά και αρκετές άλλες περιπτώσεις στις οποίες εμφανιζόταν στις πρωινές προπονήσεις σε κακή κατάσταση και συχνά μυρίζοντας ακόμη αλκοόλ.

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει με πέντε ξένους παίκτες στην συνέχεια των πλει οφ.

Ο Μπέικον που ήρθε μετά πολλών…επαίνων στον Παναθηναϊκό, φεύγει με άδοξο τρόπο και δημιουργώντας διάφορα προβλήματα. Έπαιξε 27 φορές στην EuroLeague έχοντας μέσο όρο 16.6 πόντους (με 29.7% στα τρίποντα), 3.5 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1.3 λάθη σε 30’50” συμμετοχής.

Keywords
Τυχαία Θέματα