Παναθηναϊκός: Κινείται για τον Τζάχανμπακς

Την… πόρτα της Φέγενορντ για την απόκτηση του Αλιρέζα Τζάχανμπακς φέρεται να έχει κτυπήσει ο Παναθηναϊκός. Ο 29χρονος άσσος που αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής είναι στη λίστα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και πρόκειται για έναν πολύ ποιοτικό παίκτη, ο οποίος είχε συμμετοχή και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ με το Ιράν.

Εκεί ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε

ως βασικός για ένα ημίχρονο απέναντι στην Αγγλία, ενώ μπήκε ως αλλαγή στις καθυστερήσεις στο δεύτερο παιχνίδι με την Ουαλία. Στον τελευταίο αγώνα με τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής δεν πήρε καθόλου χρόνο συμμετοχής, καταγράφοντας συνολικά 58 λεπτά στο Μουντιάλ.

O Τζάχανμπακς σε προσπάθειά του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Την εφετινή σεζόν με τη Φέγενορντ μετράει 15 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας τρεις ασίστ στο ολλανδικό πρωτάθλημα που απολαμβάνετε από τα κανάλια Novasports, καθώς και δύο γκολ στο Europa League.

Για την ώρα ο Παναθηναϊκός φαίνεται να έχει καταθέσει πρόταση δανεισμού, με τον σύλλογό του να επιθυμεί να τον παραχωρήσει με μεταγραφή. Μένει να φανεί αν θα υπάρξει συμφωνία στις συζητήσεις των δύο πλευρών, με τον Τζάχανμπακς πάντως να έχει καλό όνομα, το οποίο μπορεί να φέρει προτάσεις και από πιο προηγμένα πρωταθλήματα. Εν αναμονή των εξελίξεων…

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός, Κινείται, Τζάχανμπακς,panathinaikos, kineitai, tzachanbaks