ΑΕΚ: Ενδιαφέρεται για τον Μπάκους

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ φέρεται να βρίσκεται ο διεθνής αμυντικός χαφ της Σεντ Μίρεν, Κιάνου Μπάκους! Σύμφωνα με την Daily Record, πλην της Ένωσης, για τον 24χρονο Αυστραλό άσσο ενδιαφέρεται και η Γάνδη.

Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ τονίζει ότι:

«Η Γάνδη και η ΑΕΚ βρίσκονται στα ίχνη του αστέρα της Σέντ Μίρεν Κιάνου Μπάκους. Ο 24χρονος

αμυντικός χαφ βοήθησε την Αυστραλία να φτάσει στα νοκ άουτ παιχνίδια του Κατάρ κάνοντας εξαιρετική απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τη Δανία όπου η Αυστραλία επικράτησε 1-0, ενώ είχε μία τεράστια σύγκρουση απέναντι στην Αργεντινή. Ο Μπάκους τράβηξε τα βλέμματα αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων με όσα έκανε στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η ΑΕΚ και η Γάνδη έδειξαν ενδιαφέρον για την απόκτησή του και ρώτησαν σχετικά τη Σεντ Μίρεν. Η ομάδα από τη Σκωτία προετοιμάζεται γι’ αυτό το ενδιαφέρον και αν η τιμή είναι σωστή μπορεί να πουλήσει τον Μπάκους. Επίσης, ομάδες από την Αγγλία παρακολουθούν τον παίκτη, όπως είναι η Κάρντιφ, η Χάντερφσλιντ και η Μίλγουολ».

Το καλοκαίρι ο Μπάκους πήγε με μεταγραφή στη Σεντ Μίρεν, από τη Γουέστερν Σίνδεϊ, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι τον Μάιο του 2024. Φέτος μετράει 14 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Σκωτίας και 1.116 αγωνιστικά λεπτά έχοντας δυο γκολ.

Στο Μουντιάλ με την Αυστραλία πήρε χρόνο συμμετοχής και στα τέσσερα παιχνίδια που έδωσε η ομάδα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα