Παναθηναϊκός: Η πρόβλεψη του Σισέ

Ο Γάλλος παλαίμαχος επιθετικός, έχει περάσει και από τις δύο ομάδες, οπότε η L’ Equipe ζήτησε τη γνώμη του για τα δύο ματς των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Σισέ είπε μεταξύ άλλων:

Για την ατμόσφαιρα στην Ελλάδα: «Οι παίκτες της Μαρσέιγ είναι συνηθισμένοι σε καυτή ατμόσφαιρα στο ”Βελοτρόμ”, αλλά ειλικρινά, εκεί είναι το κάτι άλλο. Ένας νεαρός παίκτης μπορεί να εκπλαγεί. Το κοινό είναι πολύ κοντά και είναι δραστήριο σε όλη τη

διάρκεια του αγώνα, δεν υπάρχει ανάπαυλα. Κάνει ζέστη, ανάβουν καπνογόνα, τραγουδούν συνέχεια».

Για την πρόβλεψή του: «Ειλικρινά, δεν μπορώ να πω, η καρδιά μου δεν με αφήνει να διαλέξω. Όμως αγωνιστικά, νομίζω ότι η Μαρσέιγ έχει ένα προβάδισμα. παραπάνω. Ωστόσο σε δύο παιχνίδια όλα ισορροπούν. Θα παιχτεί στη διαχείριση των νεύρων και στη διαχείριση των κομβικών στιγμών, δεν πρέπει να χαθούν ευκαιρίες».

Για τον Βιτίνια: «Μα μου αρέσει! Είναι δύσκολο να βάζεις γκολ και πρέπει να έχεις υπομονή. Αλλάζεις ζωή, στάτους, είσαι ο πιο ακριβός παίκτης στη Μαρσέιγ, είσαι 20 χρονών, ξαφνικά σου βάζουν μια τσάντα 800 κιλών στην πλάτη και πρέπει να τη φορέσεις . Πρέπει να του δοθεί χρόνος. Σε τέτοιου είδους αγώνες ο Βιτίνια μπορεί να ξεκινήσει την ιστορία του».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός, Σισέ,panathinaikos, sise