Παναθηναϊκός: Η αλήθεια για Μπουζούκη, Εμμανουηλίδη

Παναθηναϊκός: Η αλήθεια για Μπουζούκη, ΕμμανουηλίδηalambosΣάβ, 01/02/2021 - 13:05

Ο Γενάρης είναι μήνας μεταγραφών αλλά και σεναρίων, κάποια από τα οποία αρκετές φορές έχουν δόση αλήθειας και κάποια άλλα όχι. Όπως είναι λογικό δύο πολύ σημαντικά προϊόντα της πράσινης Ακαδημίας που αποτελούν assets για τον σύλλογο είναι ο Γιάννης Μπουζούκης και ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης. 

Πρόκειται για δύο ξεχωριστές περιπτώσεις παικτών, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα και με τις συνεχείς αλλαγές

προπονητών πασχίζουν να διεκδικήσουν θέση στο αρχικό σχήμα του τριφυλλιού. Ο μεν Μπουζούκης παλεύει για να ξαναβρεί πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα, την ώρα ο που ο δε Εμμανουηλίδης "φωνάζει" πως χρειάζεται χρόνο συμμετοχής και ρυθμό για να βοηθήσει. 

Ο Πιερ Ντρεοσί έχει ήδη αξιολογήσει θετικά και τους δύο ποδοσφαιριστές και τους έχει διαμηνύσει πως δεν είναι στη λίστα προς αποχώρηση τονίζοντάς τους μάλιστα ότι στα επόμενα παιχνίδια θα πάρουν χρόνο συμμετοχής. Είναι μια ευκαιρία και για τους δύο να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν και να εδραιώσουν τη θέση τους στην ομάδα. 

Φυσικά δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να προκύψει ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού και εφόσον συμβεί αυτό να διαπιστωθεί μέσω διαπραγματεύσεων αν η όποια πρόταση έρθει είναι συμφέρουσα για όλες τις πλευρές. Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Παναθηναϊκό αν θα τον ικανοποιεί το οικονομικο σκέλος και σε ό,τι έχει να κάνει με τους παίκτες, αν θα υπάρχει η προοπτική και το κατάλληλο project που θα τους δίνει χρόνο συμμετοχής καθώς προτεραιότητα είναι το να παίζουν. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off alambos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Ο Πιερ Ντρεοσί έχει ξεκαθαρίσει πως οι πράσινοι πιστεύουν στους δύο ποδοσφαιριστές και το novasports.gr αναλύει τα δεδομένα.
Article publish on Σάβ, 01/02/2021 - 13:05 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα