Ολυμπιακός: Μοναδικό ερωτηματικό ο Εμβιλά για το ντέρμπι

Ολυμπιακός: Μοναδικό ερωτηματικό ο Εμβιλά για το ντέρμπιosinteliΣάβ, 01/02/2021 - 11:38

Ολοκληρώνεται σήμερα (2/1) η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, με μοναδικό ερωτηματικό τη συμμετοχή του Γιαν

Εμβιλά στην αρχική ενδεκάδα.

Οι Πειραιώτες θέλουν να ξεκινήσουν νικηφόρα τη νέα χρονιά και ο Πέδρο Μαρτίνς δεν προσανατολίζεται να προβεί σε αλλαγές προσώπων. Αυτό σημαίνει πως αν και εφόσον ο Εμβιλά είναι 100% έτοιμος να αγωνιστεί, τότε ο Πορτογάλος προπονητής πιθανότατα θα παρατάξει τον Ολυμπιακό με τους Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Χολέμπας, Εμβιλά, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Φορτούνη, Μπρούμα ή Μασούρα και Ελ Αραμπί.

Όσον αφορά τον Ματιέ Βαλμπουενά, ο Γάλλος έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και δείχνει να έχει αφήσει πίσω τον μυϊκό τραυματισμό. Το αν θα βρίσκεται στην αποστολή των "ερυθρόλευκων" για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, παραμένει όμως άγνωστο. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Ολοκληρώνεται σήμερα (2/1) η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, με μοναδικό ερωτηματικό τη συμμετοχή του Γιαν Εμβιλά στην αρχική ενδεκάδα.

Article publish on Σάβ, 01/02/2021 - 11:38 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα