Παναθηναϊκός: Για το πρώτο φετινό διπλό

Οι «πράσινοι» έχουν μια νίκη μετά τις δυο πρώτες αγωνιστικές της Euroleague και θέλουν να παρουσιάσουν καλύτερη αγωνιστική εικόνα, συγκριτικά με αυτή που είχαν στο ματς με το Περιστέρι, για το πρωτάθλημα. Ο Εργκίν Αταμάν δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ιωάννη Παπαπέτρου και Ντίνου Μήτογλου, για το συγκεκριμένο ματς. Αντιθέτως, διαθέσιμος

είναι ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά.

Από την άλλη πλευρά, ο Δημήτρης Ιτούδης δε θα έχει στη διάθεσή του τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος είναι τραυματίας. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά, που ο Γιώργος Παπαγιάννης θα τεθεί αντιμέτωπος με το «τριφύλλι». Οι δυο ομάδες είχαν αναμετρηθεί στο «Nick Galis International Tournament», όπου η τουρκική ομάδα είχε επικρατήσει 79-66.

Το «τριφύλλι» έχει την προϊστορία με το μέρος του, καθώς μετράει 18 νίκες έναντι 16 της τουρκικής ομάδας, στις προηγούμενες αναμετρήσεις των δυο ομάδων. Πέρυσι, η ομάδα του Ιτούδη είχε κερδίσει και τα δυο ματς της κανονικής περιόδου. Την αναμέτρηση θα σφυρίξουν οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία) και Γκέντιαν Τσίτσι (Αλβανία).

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός,panathinaikos