Παναθηναϊκός: Για το ευρωπαϊκό εισιτήριο

Οι «πράσινοι» προέρχονται από δυο ήττες στα play off, στα ματς με την ΑΕΚ εκτός (3-0) και τον Άρη εντός (1-0). Το «τριφύλλι» ψάχνει αντίδραση στο συγκεκριμένο ματς, όπου αναμένεται να αντιμετωπίσει τον «Δικέφαλο» του «Βορρά» σε μια κατάμεστη Τούμπα. Ο Φατίχ Τερίμ προσπάθησε να τονώσει την ψυχολογία ων παικτών του πριν τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς σε αυτό το ματς και στο ντέρμπι των

«αιωνίων» στην τελευταία αγωνιστική των play off, οι «πράσινοι» θέλουν να εξασφαλίσουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο, χωρίς να περιμένουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Τούρκος προπονητής δεν υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στους Ιωαννίδη, Βέρμπιτς, Αϊτόρ και Τζούρισιτς, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής.

Το «τριφύλλι» αναμένεται να παραταχθεί με τον Ντραγκόφσκι στην εστία και τους Γεντβάι και Αράο στο κέντρο της άμυνας. Οι Κώτσιρας και Χουάνκαρ θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Πέρεθ, Τσέριν και Μπακασέτα να αποτελούν την τριάδα της μεσαίας γραμμής. Οι Μαντσίνι, Μπερνάρ και Σπόραρ θα είναι οι τρεις της επίθεσης .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός,panathinaikos