Επιλογές αξεσουάρ BMW M για όσους θέλουν ακόμα πιο σπορ διάθεση

Το αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης έκτης γενιάς της BMW i5 Touring καθιστά ακόμα πιο ελκυστικό αυτόν τον συνδυασμό. Τα BMW M Performance Parts θα είναι επίσης διαθέσιμα για όλες τις παραλλαγές του μοντέλου, παράλληλα με το λανσάρισμά τους στην αγορά το Μάιο του 2024, υπογραμμίζοντας το δυναμικό χαρακτήρα

της νέας BMW Σειράς 5 Touring και της νέας BMW i5 Touring στην καθημερινή χρήση και στα ταξίδια.


Τα aftermarket αξεσουάρ που είναι ειδικά σχεδιασμένα για κάθε μοντέλο, βελτιώνουν την αεροδυναμική, αναβαθμίζουν το εσωτερικό και καθιστούν πιο σπορ την ανάρτηση, προσφέροντας ιδανικές ευκαιρίες για τη βελτιστοποίηση των δυναμικών δυνατοτήτων της αθλητικής εμφάνισης της νέας BMW Σειράς 5 Touring και της νέας BMW i5 Touring. Τα προϊόντα του προγράμματος Γνήσιων Αξεσουάρ BMW είναι πιστοποιημένα.

Τα BMW M Performance Parts προσθέτουν ξεχωριστές πινελιές στην εξωτερική εμφάνιση και ταυτόχρονα πληρούν τις λειτουργικές απαιτήσεις όσον αφορά την ελαφριά κατασκευή και την αεροδυναμική. Έχουν αναπτυχθεί ειδικά για τη νέα BMW Σειρά 5 Touring και τη νέα BMW i5 Touring με M Sport Package ή M Sport Package Pro και είναι απόλυτα προσαρμοσμένα στη γεωμετρία και τη σχεδίαση των οχημάτων.

Όλα τα εξαρτήματα Carbon είναι κατασκευασμένα από πλαστικό ενισχυμένο με ανθρακονήματα (CFRP), ενώ είναι στεγανοποιημένα με διαφανές βερνίκι για την επίτευξη ενός φινιρίσματος υψηλής ποιότητας προσδίδοντας μια αιχμηρή και σπορ εμφάνιση από όλες τις οπτικές γωνίες. Το εμπρός splitter τριών τμημάτων M Performance Carbon δηλώνει απερίφραστα τον αποκλειστικό σπορ χαρακτήρα, ενισχύοντας τις δυναμικές δυνατότητες των δύο μοντέλων.


Κατασκευασμένο στο χέρι ώστε να αγγίζει την τελειότητα, προσφέρει κάθετη δύναμη με στόχο την υψηλή απόδοση και μία εντυπωσιακή εμφάνιση. Για ακόμα πιο αποκλειστικό στυλ, το εμπρός splitter διατίθεται επίσης σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα, στο αριστερό και δεξί τμήμα. Εκτός από τα εξωτερικά εξαρτήματα στο ύψος των μαρσπιέ M Performance Carbon, τα οποία προσδίδουν στο προφίλ του οχήματος ακόμα περισσότερο μήκος και βάθος, οι νέες χαρακτηριστικές λωρίδες M Performance σε χρώμα Frozen Black τονίζουν τις δυναμικά ρέουσες γραμμές.

Προϊόντα ψηφιακής εκτύπωσης, διατίθενται σε ματ ανθρακί χρώμα και φέρουν την επιγραφή M Performance. Τα αυτοκόλλητα M Performance στα μαρσπιέ, τα οποία αποτελούνται από μια εντυπωσιακή καμπύλη γραμμή σε ματ γκρι χρώμα, αναδεικνύουν περαιτέρω το προφίλ του οχήματος. Τα αυτοκόλλητα τοποθετούνται κάτω από τις πόρτες και προσφέρουν μια κομψή χρωματική πινελιά, ειδικά στα μαύρα πλαϊνά μαρσπιέ.

Ο πίσω διαχύτης τριών τμημάτων M Performance κατασκευάζεται επίσης από αραμίδιο. Τονίζει ακόμα περισσότερο το δυναμικά σχεδιασμένο πίσω μέρος του οχήματος και επιτρέπει επίσης το άνοιγμα και το κλείσιμο του καλύμματος του πορτμπαγκάζ χωρίς να το αγγίζετε. Η αεροτομή οροφής M Performance σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα και τα πίσω πτερύγια M Performance Carbon προσθέτουν μια πινελιά σπορτίφ χαρακτήρα και κομψότητας.


Τα διακοσμητικά μαρσπιέ M Performance Carbon μαρτυρούν περίτρανα το δυναμικό προσανατολισμό των δύο μοντέλων. Με την επιγραφή M Performance, αποτελούν ένα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό όταν οι πόρτες είναι ανοιχτές. Για μια ιδιαίτερα κομψή πρώτη εντύπωση, διατίθενται επίσης αλουμινένια διακοσμητικά μαρσπιέ M. Τα πατάκια M Performance με μπορντούρα τύπου δέρματος, ραφές αντίθεσης και ραφή στα χρώματα της BMW M προσθέτουν μια σπορ νότα στο εσωτερικό.

Οι ζάντες ελαφρού κράματος M Performance που διατίθενται για τη νέα BMW Σειρά 5 Touring και την αμιγώς ηλεκτρική BMW i5 Touring υποστηρίζουν ένα σπορ στυλ οδήγησης αποτελώντας συγχρόνως μια ιδιαίτερα ξεχωριστή εμφάνιση. Διατίθενται καλοκαιρινά και χειμερινά σετ τροχών / ελαστικών σε διαστάσεις 19, 20 και 21 ίντσες. Το σύστημα φρένων M Performance των 20 ιντσών εξασφαλίζει απόδοση αντάξια του ονόματός του και μικρές αποστάσεις ακινητοποίησης.


Οι κόκκινες δαγκάνες με το τετράχρωμο λογότυπο M φαίνονται ιδιαίτερα διακριτικές σε συνδυασμό με την ανοιχτή σχεδίαση των ακτινών των ζαντών ελαφρού κράματος των 21 ιντσών. Το σπορ σύστημα πέδησης διαθέτει εξαπίστονες σταθερές αλουμινένιες δαγκάνες μπροστά και μονοπίστονες πλευστές δαγκάνες πίσω. Τα μεγάλων διαστάσεων, εσωτερικά αεριζόμενα και διάτρητα ελαφριά δισκόφρενα M Performance παρέχουν βελτιωμένη αντοχή όταν οι θερμοκρασία του ανεβαίνει παρέχοντας έτσι ακόμη μεγαλύτερη ισχύ πέδησης σε ακραίες συνθήκες.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Επιλογές, BMW M,epiloges, BMW M