Παναθηναικός: Εκτός αν ο Αταμάν είναι αλχημιστής

Δυστυχώς, όμως, κυρίως οι απουσίες του στην περιφέρεια δύσκολα θα του επιτρέψουν να πετύχει κάτι τέτοιο.

Χωρίς τον Σλούκα που έμεινε στην Αθήνα με γαστρεντερίτιδα, χωρίς τον Βιλντόζα, ακόμα και στην κατάσταση που είναι ως τώρα και χωρίς φυσικά τον Ναν που αναμένεται να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα τη Δευτέρα, ο Παναθηναϊκός θα έχει πολύ δύσκολο βράδυ στο Παλάου Μπλαουγκράνα.

Η Μπαρτσελόνα είναι μία ομάδα που

εκτός από κόμπλεξ κόντρα στη Ρεάλ, όλα τ’άλλα μέχρι στιγμής στη σεζόν θα κάνει πολύ κοντά στο τέλειο. Η ελληνική ομάδα πρέπει να αντιμετωπίσει την πίεση στην περιφέρεια με όσους της έχουν απομείνει, την ίδια στιγμή που η δική της άμυνα πρέπει να σταματήσει, χωρίς υπερβολές, τουλάχιστον εννιά παίκτες ικανούς να σκοράρουν και να κουβαλήσουν ανά παιχνίδι μόνοι τους την ομάδα τους.

Η Μπαρτσελόνα δεν έχει καμία σχέση με την Μπαρτσελόνα της περσινής σεζόν. Είναι πια μία ομάδα που παίζει ελεύθερα, που έχει επιλογές και από κοντά κι από μακριά, που τρέχει, αλλά που κυρίως στηρίζεται στο πλούσιο ταλέντο των παικτών της.

Χωρίς ουσιαστικά δημιουργό, ο Παναθηναϊκός πρέπει να βρει στιγμιαία τη χημεία του για να εκμεταλλευτεί τα οποία λίγα πλεονεκτήματα μπορεί να έχει στο συγκεκριμένο γήπεδο απέναντι στη συγκεκριμένη ομάδα.

Αυτός που μπορεί να κάνει το παιχνίδι άνω κάτω και να δημιουργήσει πιθανότητες νίκης για τους «πράσινους» είναι μόνο ο Αταμάν. Δεν είναι μάγος, δεν είναι αλχημιστής να φτιάξει playmaker σε ένα απόγευμα, έχει δείξει όμως, πως είναι expert να καταστρέφει το παιχνίδι του αντιπάλου και να ανεβάζει τις πιθανότητες της δικής του ομάδας.

Αν τελικά ο Παναθηναϊκός τα καταφέρει τότε θα μιλάμε για μία τεράστια έκπληξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα