Παναθηναϊκός: Χαλαρό Σάββατο, Κυριακή “φωτιά”

Την ευκαιρία να πάρουν μερικές ανάσες έχουν το Σάββατο οι παίκτες του Παναθηναϊκού, καθώς ο προπονητής της ομάδας αποφάσισε να τους δώσει ρεπό ώστε να ξεκουραστούν. Έτσι έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να κάνουν και τις βόλτες τους στην Βιέννη ή όπου αλλού επιθυμούν για να “καθαρίσει” και το μυαλό.

Διότι από την Κυριακή, ο Σέρβος τεχνικός ετοιμάζει πρόγραμμα με διπλές προπονήσεις. Κάθε μέρα που περνάει και πλησιάζουν τα ματς με την Ντνίπρο, ο Παναθηναϊκός

πρέπει να είναι όλο και πιο έτοιμος και η δουλειά στο Μπαντ Έρλαχ αυτό το σκοπό έχει. Βέβαια ο έμπειρος κόουτς ευελπιστεί σύντομα να ολοκληρωθούν και άλλες δύο κινήσεις, μία στα στόπερ και μία στα χαφ ώστε να δουλέψει μαζί τους για να τους έχει στη διάθεσή του στα τέλη του Ιούλη.

Το επόμενο φιλικό για το “Τριφύλλι” είναι την Τρίτη 4 Ιουλίου, απέναντι στην ρουμανική Πετρολούλ Πλοϊέστι, στο οποίο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πιθανότατα θα ανεβάσει τον αριθμό των βασικών παικτών που θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα, συνεχίζοντας έτσι το “μοντάρισμα” ενόψει των προκριματικών του Champions League.

Keywords
Τυχαία Θέματα