Ολυμπιακός: Ο περιζήτητος Ρέαμπτσιουκ φέρνει εξελίξεις! (video)

Το όνομα του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ συνεχίζει να φιγουράρει σε δημοσιεύματα που αφορούν μεταγραφικά σενάρια για το μέλλον του Μολδαβού αριστεροπόδαρου ακραίου αμυντικού. Ο Ρέαμπτσιουκ έχει ένα αξιόπιστο και ελπιδοφόρο πακέτο, στο οποίο αρκετοί σύλλογοι της Ευρώπης θα ήθελαν να επενδύσουν. Ο 25χρονος μπακ μέσα σε 2,5 σεζόν στον Ολυμπιακό έχει καταφέρει να διπλασιάσει τη χρηματιστηριακή του αξία. Είχε τιμή 2 εκ. ευρώ στο “ταμπελάκι” όταν αποκτήθησε απ΄την Πάσος Φερέιρα

και στον Ολυμπιακό έχει ήδη φτάσει στα 5 εκ.! Ο Μολδαβός αποτελεί σταθερή επιλογή κάθε προπονητή και έχει φτάσει τάχιστα τις 120 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό με 3 γκολ και 10 ασίστ. Μπορεί να είναι παίκτης με συγκεκριμένες δυνατότητες και ταβάνι, ωστόσο σπάνια εκπλήσσει αρνητικά με την απόδοση του. Το ενδιαφέρον γαλλικών συλλόγων, αλλά και της Σπαρτάκ Μόσχας ίσως γίνει πιο επίσημο το επόμενο διάστημα, ενώ ο Ολυμπιακός επιθυμεί ένα ποσό της τάξης των 5 εκ. ευρώ για να συμφωνήσει.

Αν προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση για τον Ρέαμπτσιουκ, τότε ο Ολυμπιακός θα πρέπει να δείξει ταχύτατα αντανακλαστικά στον μεταγραφικό του σχεδιασμό, καθώς θα δημιουργηθεί μια μεγάλη τρύπα στ’ αριστερά. Η αγορά των αριστερών μπακ είναι ιδιόρυθμη και οι ποιοτικοί παίκτες κοστίζουν. Ταυτόχρονα στα πλάγια της αμυντικής γραμμής χρειάζεται συνήθως εμπειρία και οι προπονητές δεν εμπιστεύονται νέους σε ηλικία. Για την ώρα πίσω απ’ τον Ρεάμπτσιουκ υπάρχει ο νεαρός Ραμόν, ο οποίος έδειξε καλά δείγματα την περασμένη σεζόν, αλλά χρειάζεται αρκετές παραστάσεις ακόμα για να σηκώσει το βάρος της βασικής φανέλας. Οπότε σε περίπτωση αποχώρησης του Ρέαμπτσιουκ θα πρέπει ν’ αποκτηθεί ένας παίκτης, ο οποίος θ’ αποτελέσει έτοιμη λύση για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Την ίδια ώρα ανάμεσα στις περιπτώσεις παικτών που έχουν ακουστεί στο παρελθόν για το αριστερό άκρο του Ολυμπιακού είναι κι εκείνο του Γιώργου Κυριακόπουλου, ο οποίος επέστρεψε στο ρόστερ της Σασουόλο μετά τον δανεισμό του στην Μπολόνια. Ο Έλληνας διεθνής έχει συμβόλαιο με τους “νεροβέρντι” μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και είναι πιθανό να αναζητηθεί εκ νέου σύλλογος για να παραχωρηθεί ως δανεικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα