Παναθηναϊκός: Ακούστηκε και αυτό… για Ίβιτς

Ένα από τα σενάρια των ημερών, είναι αυτό που προέρχεται από το Ισραήλ, σύμφωνα με το οποίο υπάρχει ενδιαφέρον των “πράσινων” για τον Βλάνταν Ίβιτς.

O 46χρονος προπονητής είναι σε αναζήτηση ομάδας καθώς αποδεσμεύτηκε από την Κράσνονταρ και έχοτας ήδη στα χέρια του λίστα ομάδων που ενδιαφέρονται για να συνεργαστούν μαζί του, ψάχνει το επόμενο βήμα του.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των Ισραηλινών, έγινε ήδη κρούση από ομάδα της χώρας τους, ωστόσο ο ίδιος δεν… ψήνεται λόγω της εμπόλεμης κατάστασης που επικρατεί στην περιοχή.

Από τα βαλκάνια προέρχεται

η επόμενη ομάδα για την οποία λέγεται πως προκύπτει ενδιαφέρον για τον Ίβιτς. Η αναφορά είναι στην Παρτίζαν, αλλά και πάλι δεν πρόκειται γι΄ αυτό που θα ήθελε ο Σέρβος προπονητής.

Λέγεται πως προτεραιότητα του είναι η Ελλάδα.

Ο ίδιος περιμένει κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση από την εγχώρια αγορά και εκτιμάται ότι ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που ενδιαφέρεται για εκείνον. Το σημαντικότερο ωστόσο είναι ότι και ο Ίβιτς θα ήθελε να συνεργαστεί σε έναν σύλλογο της εμβέλειας του Παναθηναϊκού.

Οι άνθρωποι του ελληνικού συλλόγου έχουν κατά νου το περιστατικό που συνέβη τον Μάϊο του 2017 στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ ο οποίος διακόπηκε εξαιτίας του τραυματισμού που επικαλέστηκε ο Ίβιτς. Αυτό που βγαίνει προς τα έξω πάντως από την πλευρά των “πράσινων” είναι ότι τα πάντα μπορεί να ξεπεραστούν για το καλό της ομάδας οπότε εφόσον υπάρχει κοινή θέληση για την έναρξη της συνεργασίας τους, τα όποια προβλήατα θα μπουν στην άκρη και το “τριφύλι” περνάει σε νέα εποχή υπό τη καθοδήγηση του Βλάνταν Ίβιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός, Ακούστηκε, Ίβιτς,panathinaikos, akoustike, ivits