Παναθηναϊκός: Αγώνας δρόμου από Σχένκεφελντ

Ο Μπαρτ Σχένκεφελντ μετά από πολύμηνη αποθεραπεία μπήκε στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην αποστολή του Παναθηναϊκού περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους, ώστε να αρχίσει να νιώθει και πάλι μέλος της ομάδας.

Μία εβδομάδα αργότερα αγωνίστηκε στο ματς με την ΑΕΚ Β’, όπου και τραυματίστηκε παγώνοντας τους ανθρώπους της ομάδας και όσους βρέθηκαν στη Λεωφόρο για

να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.

Τα ευχάριστα νέα ήρθαν λίγο αργότερα, καθώς το διάστρεμμα δεν το έπαθε στον αστράγαλο που είχε το πρόβλημα και μάλιστα το διάστρεμμα δεν ήταν ιδιαίτερα βαρύ.

Από το ιατρικό τιμ της ομάδας δεν γίνεται λόγος για κάτι σοβαρό, αν και θεωρείται δύσκολο να είναι 100% έτοιμος για το ματς με τη Λαμία. Κυρίως επειδή δεν έβγαλε όλο το ματς με την ΑΕΚ Β’ ώστε να μετρηθούν κι άλλα πράγματα για τον δυναμικό στόπερ.

Το ζήτημα πλέον είναι να προλάβει να μπει και πάλι στην αποστολή. Αυτό είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει στις δύο επόμενες προπονήσεις, την Τετάρτη και την Πέμπτη. Αν καταφέρει και προπονηθεί κανονικά τότε θέτει υποψηφιότητα να είναι και πάλι στην αποστολή της ομάδας και αν κριθεί σκόπιμο να πάρει μερικά λεπτά συμμετοχής.

Κανείς όμως από την ομάδα δεν πρόκειται να βιαστεί και να ρισκάρει με την περίπτωση του Σχένκεφελντ έως ότου εκείνος είναι απόλυτα έτοιμος από όλες τις απόψεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα