Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 2-1: "Κλείδωσαν" την 6αδα οι Αρκάδες

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 2-1: "Κλείδωσαν" την 6αδα οι ΑρκάδεςcsaranΣάβ, 02/27/2021 - 21:27

Ο αγώνας  ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να θέλουν να δημιουργήσουν από νωρίς στο ματς προϋποθέσεις μπροστά στις δυο εστίες. Ο ΠΑΟΚ δοκίμασε να απειλήσει πρώτος με τον Κρμέντσικ στο 2ο λεπτό για να απαντήσει άμεσα ο Αστέρας μόλις στο επόμενο λεπτό με τον Μουνάφο και αμφότερες τις ευκαιρίες να μην καταλήγουν στα δίχτυα.

Στην συνέχεια ένα γκολ

του ΠΑΟΚ από τον Κρμέντσικ μετά από την εξέταση του στο VAR ακυρώθηκε ως οφσάιντ όπως και ένα δοκάρι για τον Αστέρα που προέκυψε από την προσπάθεια του Βαρέλα να απομακρύνει, αλλά και σε αυτή την περίπτωση υπήρξε οφσάιντ.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους μετά από το 20ο λεπτό της αναμέτρησης και ήταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο, προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν τα εύκολα λάθη που έκαναν οι Αρκάδες και το ότι δεν μπορούσαν να κρατήσουν την μπάλα στην κατοχή τους.

Παρά τις καλές ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία με τους Μούργκ και Ουάρντα, ανάμεσα σε αυτές και ένα σουτ του Αιγύπτιου το οποίο βρήκε στο δοκάρι, το γκολ ήρθε για τους γηπεδούχους κόντρα στην ροή του αγώνα στο 37ο λεπτό με ωραία προσπάθεια μέσα από την περιοχή του Σίτο.

Το 1-0 ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή της μπάλας και στο ξεκίνημα του 2ου μέρους, είχε ενέργεια και ήθελε να πιέσει από την αρχή και πάλι τον αντίπαλο του. Ο Αστέρας όμως και πάλι βρήκε τον τρόπο να σκοράρει στην πρώτη ουσιαστικά καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Μπαράλες με κεφαλιά βρήκε τον Φερνάντεθ ο οποίος πρόλαβε τον Μιχαηλίδη μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 2-0 στο 54ο λεπτό.

Στο επόμενο διάστημα του αγώνα οι φιλοξενούμενοι είχαν και πάλι την μπάλα στα πόδια τους αλλά αντιμετώπιζαν μεγαλύτερες δυσκολίες στην διάσπαση της πολύ καλής αμυντικής λειτουργίας του Αστέρα με αποτέλεσμα να μην δημιουργούν με την ίδια συχνότητα ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Τσιφτσή.

Ο ΠΑΟΚ βρήκε το γκολ στο 85ο λεπτό με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή του Ζίβκοβιτς και έκανε το 2-1, ωστόσο στο υπόλοιπο του αγώνα δεν κατάφερε να σκοράρει ξανά και να πάρει την ισοπαλία με το σκορ να παραμένει στα ίδια επίπεδα μέχρι το φινάλε του αγώνα.

Οι εντεκάδες:

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Καστάνιο, Σουάρεθ, Κώτσιρας, Αλβάρες, Βαλιέντε, Μουνάφο, Φερνάντεθ, Σίτο, Κρέσπι και Μπαράλες 

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί, Μουργκ, Ουάρντα, Λάμπρου και Κρμέντσικ. 

 

 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αστέρας Τρίπολης - Ποδόσφαιρο ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αστέρας Τρίπολης ΕΛΛΑΔΑ Ο Αστέρας ισοφάρισε με αυτή τη νίκη το καλύτερο αήττητο σερί στην ιστορία του με 9 συνεχόμενα ματς. Article publish on Σάβ, 02/27/2021 - 21:27 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα