Παναθηναϊκός – Βόλος 3-0: Χριστουγεννιάτικος μποναμάς πρόκρισης!

Παναθηναϊκός και  Βόλος, αναμετρήθηκαν στη Λεωφόρο με τις δύο ομάδες τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο, να δείχνουν διάθεση και ενέργεια! Μάλιστα ο ρυθμός ήταν τέτοιος που δεν φάνηκε, η διακοπή λόγω του Μουντιάλ, να τις έχει επηρεάσει.

Πως ξεκίνησαν οι δύο ομάδες

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παρέταξε την ομάδα του με 4-3-3, με τον Λοντίγκιν να κάνει το ντεμπούτο του κάτω από τα δοκάρια του Παναθηναϊκού. Κώτσιρας, Σχένκενφελντ, Μάγκνουσον

και Χουάνκαρ στην άμυνα, Μπερνάρ, Πέρεθ, Τσέριν, στο κέντρο και στην επίθεση Βέρμπιτς αριστερά, Παλάσιος δεξιά και Σπόραρ στην κορυφή.

Ο Κώστας Μπράτσος, παρέταξε την ομάδα του με διάταξη 3-4-3, με Κότνικ κάτω από τα δοκάρια, Εσκοβάλ, Σιέλη και Πίρινεν στην άμυνα, Ουές, Μεθκίδα Μπαριέντος και Άλχο στο κέντρο με Ουές και Άλχο στις επιστροφές τους στην άμυνα να σχηματίζου αμυντική πεντάδα για τον Βόλο. Στην επίθεση Ντέλετιτς, Νόκερτ και Οζέγκοβιτς.

Καλός ρυθμός με φάσεις και γκολ!

Αμφότερες ομάδες, ξεκίνησαν το παιχνίδι με αρκετή ενέργεια και διάθεση!

Τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Βόλος, έδειξαν πως δεν επηρεάστηκαν-σημαντικά-από την διακοπή λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου και προσπάθησαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο.

Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στα πρώτα δευτερόλεπτα λίγο έλλειψε ν΄απειλήσουν την αντίπαλη εστία. Ο Πέρεθ έκανε κάθετη για τον Σπόραρ, ο οποίος για λίγο δεν πρόλαβε με τον Κότνικ να βγαίνει και ν΄απομακρύνει τη μπάλα.

Ένα λεπτό αργότερα, ήταν η σειρά του Βόλου να δημιουργήσει την πρώτη του καλή στιγμή στο ματς. Ο Ντέλετις σέντραρε από τα αριστερά με τον Νοκέρτ να πιάνει την κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας αλλά δεν μην μπορεί να προβληματίσει τον Λοντίγκιν.

Στο όγδοο λεπτό ήρθε η πρώτη ουσιαστικά καλή στιγμή για το «τριφύλλι». Ο Βέρμπιτς βρήκε τον Σπόραρ με τον τελευταίο να σουτάρει αλλά ο Κότνικ έσωσε την ομάδα του παραχωρόντας το κόρνερ.

Στο 12, οι παίκτες του Κώστα Μπράτσου, αναπτύχθηκαν σωστά, ο Ουέςέστρωσε στον Μεθκίδα το σουτ του οποίοθ κατέληξε άουτ.

Ο Παναθηναϊκός, κυρίως από τη δεξιά πλευρά, έβγαζε σωστές και αποτελεσματικές συνεργασίες με Κώτσιρα Μπερνάρ και Παλάσιος. Σε μια από αυτές, Ο Μπερνάρ βρήκε τον Παλάσιος και αυτός γύρισε με τους παίκτες του Βόλου να διώχνουν σε κόρνερ.

Το «τριφύλλι» έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 21 με τον Κώτσιρα. Ο Παλάσιος του έβγαλε πάσα στην δεξιά πλευρά, ο Κώτσιρας έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή με τον Κότνικ να σώζει! Οι «πράσινοι» απείλησαν και στο αμέσως επόμενο λεπτό με τον Βέρμπις που έκανε σουτ μέσα από την περιοχή με τον Κότνικ αν σώζει για ακόμη μια φορά.

Στο 24 δόθηκε φάουλ του Μάγκνουσον στον Οζέγκοβιτς και κίτρινη κάρτα στον παίκτη και αφού ο διαιτητής έλεγξε την φάση στο VAR, έδωσε τελικό φάουλ στον Παναθηναίκό στην αρχή της φάσης.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, η ομάδα του Βόλου, να βγάλει ανακοίνωση για την διαιτησία.

Ο Βόλος είχε ευκαιρία να προηγηθεί στο 33. Ο Άλχο, βρέθηκε στην περιοχή του Παναθηναϊκού, έκανε δυνατό σουτ από την δεξιά πλευρά με τη μπάλα να καταλήγει στη εξωτερική πλευρά τω διχτύων.

Στο 34ο λεπτό ο Βέρμπιτς δέχτηκε κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Διαμαντόπουλο για θέατρο.

Οι γηπεδούχοι, συνέχισαν να πιέζουν και να ψάχνουν γκολ. Στο 42 ο Κότνικ έκανε επέμβαση στο δυνατό σουτ του Παλάσιος και ο ίδιος παίκτης στο 46 σούταρε επάνω στον Πίρινεν.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς προηγήθηκε λίγο πριν το τέλος τυο πρώτου ημιχρόνου!

Από την δεξιά πλευρά, ο Μπερνάρ έκανε σέντρα, ο Βέρμπιτς με το κεφάλι έστειλε τη μπάλα στον Σπόραρ και αυτός με πλασέ έγραψε το 1-0!

Πάτησε…γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο!

Το γκολ που πέτυχε ο Παναθηναϊκός στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, φάνηκε να τονώνει σημαντικά την αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών του οι οποίοι μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα πέτυχαν δύο γκολ.

Ο Βόλος απείλησε στο 53 με σουτ του Νόκερτ με τον Λοντίγκιν να σώζει τον Παναθηναϊκό. Στο 55 ο Τσέριν με φανταστικό πλασαριστό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής νίκησε τον Κότνικ κάνοντας το 2-0!

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έφτασε στην επίτευξη και τρίτου γκολ δύο λεπτά αργότερα!

Στο 55΄ο Τσέριν με ωραίο δυνατό συρτό σουτ δεν άφησε πολλά περιθώρια στον πορτιέρε του Βόλου, κάνοντας το 3-0!

Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο ρυθμός του αγώνα, όπως ήταν λογικό, έπεσε αρκετά. Ο Παναθηναϊκός, είχε την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας και έψαχνε διαδρόμους προς την εστία του Βόλου.

Παναθηναϊκός: Λοντίγκιν, Μάγκνουσον, Σχένκεφελντ, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Παλάσιος, Μπερνάρ, Σπόραρ.

Βόλος: Κότνικ, Άλχο, Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς, Μπαριέντος, Σιελής, Νόκερτ, Μεθκίδα, Ουές, Εσκοβάλ, Πίρινεν

Κίτρινες:, Ντέλετις, Τσέριν

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα μέσα από το match center του Novasports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα