Χακίμι: «Δώσαμε τα πάντα, το όνειρο τελείωσε» (pics)

Ικανοποιημένος με την πορεία του Μαρόκου είναι ο Ασράφ Χακίμι. Ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν ισχυρίστηκε ότι τα «λιοντάρια του Άτλαντα» έδωσαν τα πάντα εντός του αγωνιστικού χώρου για το «εισιτήριο» στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Αργεντινή. Το όνειρο για το Μαρόκο «έσβησε», σύμφωνα με δημοσίευση του Ασράφ Χακίμι, αλλά όλοι νιώθουν υπερηφάνοι για την προσπάθεια τους.

«Δώσαμε τα πάντα. Το όνειρο της ομάδας, ολόκληρης της χώρας, τελείωσε. Αλλά πρέπει να είμαστε περήφανοι για ό,τι κάναμε.

Παλέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό και φύγαμε με το κεφάλι ψηλά. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε και να δίνουμε τα πάντα για την χώρα μας. Ευχαριστούμε όλους τους Μαροκινούς για την στήριξη», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Αναλυτικά η δημοσίευση του:

We gave it all. The dream of a team, of a whole country, is over. But we have to be proud of what we have done. We fought until the last second and we leave with our heads held high.We will continue to try and give our all for this nation. Thanks to all Moroccans for your support pic.twitter.com/By6ev5uwEC

— Achraf Hakimi (@AchrafHakimi) December 15, 2022
Keywords
Τυχαία Θέματα