Παναθηναϊκός – Λάρισα 94-82: Ένα βήμα πλέον πριν τους τελικούς (hls)

Ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε την Λάρισα στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων στον τρίτο αγώνα της ημιτελικής σειράς των playoffs με τους γηπεδούχους να επικρατούν με σκορ 94-82 και να χρειάζονται πλέον μια νίκη ώστε να προκριθούν στους τελικούς της Basket League.

O αγώνας ήταν αρκετά δυνατός και με ένταση

από το ξεκίνημα του με πολλές μονομαχίες ανάμεσα στους παίκτες των δυο ομάδων. Οι “πράσινοι” προσπάθησαν να ανεβάσουν στροφές και τα κατάφεραν αφού σχετικά σύντομα έχτισαν μια διαφορά η οποία έγινε και διψήφια με το πρώτο δεκάλεπτο να είναι άκρως παραγωγικό (28 πόντοι) και τους Παπαπέτρου, Παπαγιάννη και Γουάιτ να είναι οι πρωταγωνιστές στην οικοδόμηση της συγκεκριμένης διαφοράς. Το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 51-33.

Στο επόμενο διάστημα η ομάδα του Γιώργου Βόβορα συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, ανέβασε την διαφορά και πάνω από τους 20 πόντους με την μεγαλύτερη τιμή της να κυμαίνεται στους 27 και μοναδικό διάστημα αντίδρασης για την Λάρισα το τελευταίο δεκάλεπτο όπου βρήκε αρκετά περιφερειακά σουτ τα οποία και έβαλε με τους Καράμπελα και Μούντι στην μοναδική περίοδο του ματς που έκλεισε με επιμέρους σκορ υπέρ των φιλοξενούμενων. Τέσσερα λεπτά πριν από φινάλε του αγώνα αποβλήθηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς αφού δέχτηκε τεχνική ποινή ενώ στο πρώτο ημίχρονο είχε χρεωθεί και με αντιαθλητικό φάουλ.

Ο Παναθηναϊκός πήρε την νίκη και έκανε το 2-1 στην σειρά και πλέον θα ψάξει στο επόμενο ματς που θα γίνει την Κυριακή μια επικράτηση η οποία θα του δώσει και την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος. Κορυφαίος για τους νικητές ο Παπαπέτρου με 25 πόντους ενώ 16 και 12 πρόσθεσαν οι Παπαγιάννης και Γουάιτ αντίστοιχα, στην αντίπερα όχθη ο Μούντι είχε 17 και από 16 οι Καράμπελας και Χάντσον.

Τα δεκάλεπτα: 28-17, 23-16, 26-20, 17-29.

Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα