Παναιτωλικός: Εκτός ο Καρασαλίδης

Παναιτωλικός: Εκτός ο ΚαρασαλίδηςalambosΠέμ, 11/12/2020 - 22:00

Ο Δέλλας θέλει να εκμεταλλευτεί το διάστημα της διακοπής λόγω εθνικών ομάδων ώστε να δουλέψει με την ομάδα του και να την παρουσιάσει έτοιμη από το πρώτο ματς που θα κάτσει στον πάγκο απέναντι στον Άρη. 

Ο βορειοελλαδίτης τεχνικός είναι στην ευχάριστη θέση να βλέπει τους τραυματίες να επιστρέφουν, ενώ σε λίγες μέρες αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα και ο Ματσόλα, στον οποίο στηρίζουν πολλά τα "Καναρίνια".

Μοναδικός απών, ο Τέλης Καρασαλίδης, που τραυματίστηκε

στο ματς με τα Γιάννινα και ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί το χρονικό διάστημα της επιστροφής του δεδομένου ότι πρόκειται για πρόβλημα στην ευαίσθητη περιοχή κοιλιακών-προσαγωγών.

Το νούμερο ένα πρόβλημα που πρέπει να διορθώσει ο Δέλλας είναι στο επιθετικό κομμάτι με τη δημιουργία φάσεων και την αποτελεσματικότητα να είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Δεν είναι τυχαίο ότι η ομάδα έχει πετύχει μόλις τρία γκολ κι αυτά με στατικές φάσεις. 
 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναιτωλικός - Ποδόσφαιρο Off Off alambos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναιτωλικός ΕΛΛΑΔΑ Ο Τραϊανός Δέλλας είναι στην ευχάριστη θέση να βλέπει έναν έναν τους τραυματίες να επιστρέφουν, πλην του Καρασαλίδη. Δουλεύει το επιθετικό κομμάτι ο "Κολοσσός".

Article publish on Πέμ, 11/12/2020 - 22:00 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα