Παναγιωτόπουλος: "Δεν σκεφτόμαστε εκδίκηση!" (video)

Οι "πράσινοι" δεν πρόλαβαν να χαρούν την πρόκρισή τους στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας απόψε (4/4) στο ΟΑΚΑ κι αμέσως έβαλαν στο μυαλό τους τις αναμετρήσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης, που βρίσκουν πλέον μπροστά τους. Μια αντίπαλο, με την οποία έχουν προηγούμενα, όμως, όπως τόνισε στην κάμερα της NOVA ο βοηθός του Ρικ Πιτίνο στον πάγκο του Παναθηναϊκού,
Αδαμάντιος Παναγιωτόπουλος, μετά το τέλος της αναμέτρησης, η εκδίκηση είναι το τελευταίο που περνάει από το μυαλό.

Αρχικά είπε: "Τέλος καλό, όλα καλά! Από την αρχή της χρονιάς είχαμε θέσει στόχο να περάσουμε στην οκτάδα. Τα καταφέραμε. Μεγάλη προσπάθεια κάναμε όλη τη σεζόν. Δεν ήταν μόνο το τελευταίο παιχνίδι. Τα παιδιά έμειναν ως το τέλος ενωμένα. Είχαν πίστη στην ομάδα. Ξέραμε ότι μπορούμε. Ακολουθήσαμε μια διαδρομή διαφορετική. Το τέλος έδειξε το χαρακτήρα μας".

Σε ερώτηση σχετικά με την απόδοση του Νικ Καλάθη, απάντησε: "Για τον Καλάθη δεν υπάρχουν λόγια. Είναι από τους καλύτερους την Ευρώπη. Ο κόσμος βλέπει τις μισές δουλειές από αυτές που κάνει στο γήπεδο. Έχει να κάνει άμυνα συνήθως στους καλύτερους αντιπάλους. Να τραβήξει τους συμπαίκτες του, και τόσα άλλα. Είναι το μυαλό και η ψυχή της ομάδας. Κουβαλάει την ομάδα. Είναι ηγέτης και κάνει τους συμπαίκτες του καλύτερους. Είναι απολαυστικό να τον βλέπεις να παίζει! Υπέροχο για όλους μας που τον έχουμε στην Ελλάδα!"
Όσο για τη Ρεάλ, τόνισε: "Δεν σκεφτόμαστε την εκδίκηση. Κοιτάζουμε να είμαστε έτοιμοι και να παίρνουμε ένα παιχνίδι τη φορά. Να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας και να χτυπήσουμε στις δικές της, ώστε να πάρουμε ό,τι μπορούμε".
Keywords
Τυχαία Θέματα