Παμλίδης: «Το αποτέλεσμα μετράει, ψάχνουμε και μία νίκη» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Παμλίδης μετά το φινάλε της αναμέτρησης του Απόλλωνα με τον Άρη:

«Εμείς οι Έλληνες ξέρουμε πολύ καλά τι εστί αυτό το γήπεδο και τι σημαίνει να παίρνεις ισοπαλία κόντρα στον Άρη εδώ. Εμείς σταθήκαμε εξ αρχής πολύ καλά μέσα στο γήπεδο, ακολουθήσαμε το πλάνο και μας βγήκε. Θεωρώ ότι ήταν ένα μοιρασμένο παιχνίδι, αν εξαιρέσουμε ένα κομμάτι στο β’ ημίχρονο που ήταν αναμενόμενο και ο αντίπαλος να πιέσει. Παρόλα αυτά κρατήσαμε πολύ καλά και καταφέραμε να πάρουμε έναν

υπερπολύτιμο βαθμό για την συνέχεια. Αξίζουν συγχαρητήρια όλοι οι συμπαίκτες μου, αξίζει συγχαρητήρια όλη η προσπάθεια. Στο ποδόσφαιρο όλοι κρινόμαστε από το αποτέλεσμα. Έχουμε δύο παιχνίδια και η ομάδα έχει πάρει δύο βαθμούς και δείχνουμε πολύ καλό πρόσωπο. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να ξεκινήσουμε καλά το πρωτάθλημα αλλά υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά μας και από την στιγμή που αντιδράσαμε νομίζω ότι έχουμε μπει σε ένα πολύ καλό δρόμο.»

Για το αν νιώθει ότι η ομάδα πρέπει να κερδίσει ένα ματς για να αλλάξει το «τσιπάκι» ολοκληρωτικά:

«Σίγουρα για να ανέβει το ηθικό πρέπει να κερδίσουμε ένα παιχνίδι. Σε όλες τις ομάδες μία νίκη μπορεί να αλλάξει την ψυχολογία. Πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε έτσι, θα έρθουν και οι νίκες. Θα μας κάνει καλό η διακοπή, θα καταφέρουμε και να ξεκουραστούμε και να δουλέψουμε, γιατί σίγουρα έχουμε κάποια ελαττώματα που θα τα δούμε στο βίντεο.»

Για την απόφαση του να έρθει στην Αθήνα το καλοκαίρι:

«Το ποδόσφαιρο είναι μία μικρογραφία της ζωής και η ζωή είναι έτσι. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος που βρίσκομαι στην Αθήνα. Νιώθω πολύ καλά και θέλω να πιστεύω ότι μέσα από σκληρή δουλειά θα έρθουν τα ίδια αποτελέσματα και οι ίδιες διακρίσεις και με την ομάδα του Απόλλωνα.»

Για το τι του αρέσει στο φετινό πρωτάθλημα της Super League:

«Θεωρώ ότι οι μικρές θεωρητικά ομάδες μπορούν να πάρουν βαθμό ή βαθμούς σε οποιοδήποτε γήπεδο. Αυτό νομίζω ότι για τους φιλάθλους και για μας τους ποδοσφαιριστές είναι κάτι πολύ ωραίο. Να βλέπουμε δηλαδή ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Μακάρι να είναι έτσι και στην συνέχεια γιατί αποτελεί έξτρα κίνητρο και για τους ποδοσφαιριστές.»

Για τον Μπρούνο Άλβες:

«Η παρουσία του Μπρούνο Άλβες στην ομάδα είναι ιδιαίτερη. Για εμάς τους νεότερους θα είναι ένα… σχολείο. Μπορούμε να πάρουμε πολλά πράγματα από τέτοιες προσωπικότητες, που έχουν αγωνιστεί στο το επίπεδο του κόσμου. Του αξίζουν συγχαρητήρια και έχει φτάσει να έχει παίξει στο κορυφαίο επίπεδο.»

Για την ανοδική του πορεία:

«Αποκτάω εμπειρίες όσο παίζω, προσπαθώ να κερδίζω μέσα από κάθε χρονιά. Τα τελευταία χρόνια έχω την υγεία μου και τα πράγματα μου πάνε πολύ καλά. Μακάρι να συνεχίσουμε σε αυτό το δρόμο. Ο κάθε ένας κάτι κρύβει από πίσω για να υπάρχει μία τόσο ανοδική πορεία, για μένα νομίζω ότι είναι εξωαγωνιστικός ο λόγος.»

Keywords
Τυχαία Θέματα