Πάμε Στοίχημα στα Προημιτελικά του Κόπα Άφρικα

Το Μπενίν έκανε τη μεγάλη έκπληξη του τουρνουά αφήνοντας έξω από τη διοργάνωση το Μαρόκο στη διαδικασία των πέναλτι. Αντίπαλός του στα προημιτελικά θα είναι η Σενεγάλη που αν και δυσκολεύτηκε προκρίθηκε σε βάρος της Ουγκάντα με σκόρερ το μεγάλο της αστέρι Σαντιό Μανέ.

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προσφέρει πολλά στοιχήματα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Ο άσος της Λίβερπουλ θέλει να οδηγήσει τη χώρα του ως τον τελικό και μιας και το' χει πάρει προσωπικά
η απόδοση 4,25 να είναι ο πρώτος ή ο τελευταίος σκόρερ στο ματς είναι το λιγότερο δελεαστική.

Η μέχρι τώρα πορεία του Μπενίν δείχνει πως είναι ένας σκληροτράχηλος αντίπαλος που θα παλέψει μέχρι τέλους για να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για πρόκριση στα ημιτελικά.

Η παράταση φαντάζει ως ένα πιθανό ενδεχόμενο με την πρόκριση της Σενεγάλης στα 120 λεπτά του αγώνα να δίνεται σε απόδοση 8,00, ενώ μια δεύτερη συνεχόμενη έκπληξη του Μπενίν με πρόκριση στην παράταση δίνεται σε απόδοση 28,00 από το Πάμε Στοίχημα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ.

Πρόκριση της Σενεγάλης στη διαδικασία των πέναλτι δίνεται σε ποσοστό 14,00 ενώ του Μπενίν ανεβαίνει στο 17,00.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Νιγηρία αντιμετωπίζει τη Νότια Αφρική. Οι Σούπερ Αετοί απέκλεισαν το Καμερούν με ανατροπή στην ανατροπή και σκορ 3-2, ενώ οι Μπαφάνα Μπαφάνα απέκλεισαν τη διοργανώτρια Αίγυπτο.

Η Νιγηρία φαντάζει φαβορί της αναμέτρησης αλλά η Νότια Αφρική δεν θα υποταχθεί εύκολα. Σε απόδοση 4,15 βρίσκουμε το Ισοπαλία/Νιγηρία Ημίχρονο/Τελικό, ενώ η ανατροπή Ν.Αφρική/Νιγηρία δίνεται σε απόδοση 28,00.

Ένα πιθανό ακριβές σκορ είναι το 2-1 υπέρ της Νιγηρίας που το βρίσκετε σε απόδοση 9,00. Το συνδυαστικό Νιγηρία & Ο 2,5 υπάρχει σε απόδοση 4,15 από το Πάμε Στοίχημα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ.

Ενδιαφέρουσα είναι η απόδοση 7,75 που δίνεται στο να σκοράρει η Νιγηρία μετά το πρώτο δεκάλεπτο. καθώς οι Νιγηριανοί θα προσπαθήσουν από νωρίς να αποδείξουν ποιο είναι το φαβορί της αναμέτρησης.
Keywords
Τυχαία Θέματα