«Παιχνίδια με ιδιαιτερότητες τα ντέρμπι αιωνίων» (video)

Οι Διαμαντίδης και Παπαλουκάς μιλώντας για το ντέρμπι αιωνίων τόνισαν πως αυτά τα ματς έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα αν και το συγκεκριμένο δεν έχει τόσο μεγάλη βαθμολογική σημασία αφού η Ευρωλίγκα έχει μεγάλη διάρκεια.

Αναλυτικά:

Διαμαντίδης: «Είναι ένα ιδιαίτερο ματς και για τους παίκτες και για όλη την ομάδα. Το σημερινό δεν παίζει όμως και πολύ μεγάλη σημασία καθώς η Ευρωλίγκα έχει μεγάλη διάρκεια και είναι ωραία εμπειρία να τη ζήσεις μέσα στο παρκέ και εφόσον τα πράγματα στην κερκίδα
είναι νορμάλ είναι ακόμα πιο ωραία. Μέχρι τώρα υπάρχουν κάποιες ομάδες που ξεχωρίζουν, δεν νομίζω ότι υπάρχουν μεγάλες διαφορές και πιστεύω πως θα είναι μία ανταγωνιστή Ευρωλίγκα, νομίζω πως είναι καλό για εμάς τους θεατές που το βλέπουμε».

Παπαλουκάς: «Τα ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός είναι πάντα ιδιαίτερα ματς, ο Ολυμπιακός θέλει πιο πολύ το ματς αν και είναι σε καλύτερη θέση, του λείπει ο ηγέτης της αν και έχει βρει τρόπο να κερδίζει και χωρίς αυτόν, ο Παναθηναϊκός περνάει μία δύσκολη περίοδο αλλά σε τέτοια ματς δεν υπάρχει διαφορά».
Keywords
Τυχαία Θέματα