Ουζουνίδης: Υπάρχει και ρεβάνς...(Video)

Λίγο μετά την βαριά ήττα του Παναθηναϊκού από τη Λαμία στο Κύπελλο, οι προπονητές των δύο ομάδων, παραδέχτηκαν πως δεν περίμεναν ότι θα ξεκινήσει το παιχνίδι εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών. Ο κόουτς της Λαμίας ωστόσο, έβαλε ως πρώτο στόχο την παραμονή της ομάδας του στην κατηγορία και όχι το Κύπελλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο προπονητών:
Μαρίνος Ουζουνίδης
Λίγο πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, είχαμε και οι δύο την
εντύπωση ότι το ματς δεν θα αρχίσει. Αυτές ήταν οι πληροφορίες που είχαμε και ο τρόπος που μας μιλούσαν οι διαιτητές. Τελικά ξεκίνησε. Όπως ήταν φυσιολογικό δεν μπορούσε να παιχτεί ποδόσφαιρο. Ήταν ποιος θα του κάτσουν οι φάσεις, ποιος θα είναι τυχερός, δυνατός και αυτή ήταν η διαφορά του παιχνιδιού. Η Λαμία τις φάσεις που είχε τις έβαλε γκολ εμείς τις φάσεις που είχαμε δεν τις βάλαμε γκολ όμως οφείλουμε να πούμε πως οι παίκτες της Λαμίας, έδειξαν περισσότερη δύναμη μέσα στο παιχνίδι και αυτός ήταν ο λόγος που έγινε η διαφορά. Σίγουρα το αποτέλεσμα είναι πολύ άσχημο για μας όμως υπάρχει η ρεβάνς, υπάρχει ένα ακόμη παιχνίδι και θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ ώστε να το ανατρέψουμε. Η Λαμία είναι το φαβορί για την πρόκριση όμως εμείς οφείλουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε στην Ρεβάνς.

Μπάμπης Τεννές.
Συμφωνώ απόλυτα με τον Μαρίνο ότι σε ένα τέτοιο γήπεδο η τύχη και η δύναμη θα ήταν τα στοιχεία που θα καθόριζαν την τύχη του παιχνιδιού. Εμείς τα είχαμε και τα δύο τα στοιχεία σήμερα με το μέρος μας και προηγηθήκαμε νωρίς και πήραμε ψυχολογία και ήμασταν αρκετά δυνατοί στις μονομαχίες και καταφέραμε να κάνουμε μια σπουδαία νίκη απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο γιατί ο Παναθηναϊκός ήταν είναι και θα είναι μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα και να κάνουμε ένα σκορ, που μας δίνει ελπίδες. Θα σας πω όμως πως για την Λαμία, πρωταρχικός στόχος είναι να παραμείνει στην κατηγορία. Το Κύπελλο είναι μια διαδικασία που δεν νομίζω μας απασχολεί και μας αφορά. Θέλαμε όμως να κάνουμε μια νίκη, είχαμε ένα άτυχο αποτέλεσμα την προηγούμενη Κυριακή. Θέλαμε να πάμε καλά στις γιορτές, τα παιδιά κατέθεσαν την ψυχή τους αλλά θα ξαναπώ πως σε ένα τέτοιο γήπεδο που δεν ήμασταν προετοιμασμένοι να παίξουμε, όπως είπε και ο Μαρίνος , εμείς βγήκαμε για προθέρμανση για 10-15 λεπτά. Δεν περιμέναμε, αλλά έγινε το παιχνίδι, κερδίσαμε, μεγάλη νίκη συγχαρητήρια στα παιδιά της Λαμίας. Κουράγιο θα ευχηθώ στον Μαρίνο.
Keywords
Τυχαία Θέματα