Προχωράει με Μασούντ και Μοράν

Μέχρι το τέλος του χρόνου οι άνθρωποι της ΑΕΚ θέλουν να έχουν ολοκληρώσει τουλάχιστον δύο μετεγγραφικές κινήσεις ενόψει του Β' γύρου και όλα δείχνουν ότι απ' τις περιπτώσεις που είναι προχωρημένες έχουν ξεχωρίσει αυτές των Σοτζέι Μασούντ και Έρικ Μοράν. Ο Ιρανός άσος βρίσκεται σε διαδικασία λύσης της συνεργασίας του με τον Πανιώνιο και από τη στιγμή που θα συμβεί αυτό, οι δύο πλευρές θα αρχίσουν τις τελικές συζητήσεις προκριμένου να ενταχθεί ο Μασούντ στο δυναμικό της Ένωσης, αφού οι δύο πλευρές έχουν φτάσει σε ένα αρχικό
πλαίσιο συνεργασίας. Ο Μανόλο Χιμένεθ εκτιμά τις ικανότητες του Ιρανού άσου και πιστεύει ότι μ' αυτόν στο ρόστερ η ομάδα του θα ισχυροποιηθεί ακόμα περισσότερο στην μεσοεπιθετική της γραμμή.

Την ίδια στιγμή η περίπτωση του Έρικ Μοράν της Λεγκανές κερδίζει καθημερινά ...πόντους για την ενίσχυση της ΑΕΚ στο χώρο του κέντρου. Ο 26χρονος άσος, με μόλις έξι συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα, αναζητά μια νέα προοπτική στην καριέρα του και η προοπτική της Ένωσης τον αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο. Το γεγονός μάλιστα ότι ο Χιμένεθ βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία αποτελεί έναν απιπλέον λόγο προκειμένου να πιέσει για να ντυθεί άμεσα στα κιτρινόμαυρα. Ο Μοράν "αρέσει" στον τεχνικό του Δικεφάλου και απ' τη στιγμή που οικονομικά η περίπτωσή του δεν θεωρείται απαγορευτική, τότε είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.
Keywords
Τυχαία Θέματα