Ουντινέζε – Γιουβέντους 2-2: Δεν έφτανε ο Ρονάλντο (hls)

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να μένει στον πάγκο, η Γιουβέντους παρατάχθηκε με επιθετικούς προσανατολισμούς στο Φρίουλι ψάχνοντας τη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Serie Α κόντρα στην Ουντινέζε. Το τελικό 2-2 αδικεί τους φιλοξενούμενους που προηγήθηκαν με τους Ντιμπαλα (3΄) και Κουαρδάδο (23΄), ενώ στην συνέχεια είδαν δύο φορές την μπάλα να βρίσκει τα δοκάρια του Σιλβέστρι από τις προσπάθειες των Μοράτα (54΄) και Μπετανκούρ (66΄).

Από το μοιραίο λάθος του Σέζνι στο 50΄ που ανέτρεψε τον Αρσλάν, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και μείωσαν σε 2-1 με τον Περέϊρα,

ενώ από επίσης τραγικό λάθος του Πολωνού τερματοφύλακα στο 85΄ο Ντελοφέου διαμόρφωσε το τελικό 2-2.
Ο Αλέγκρι που από το 60΄ έβαλε τον Ρονάλντο στο γήπεδο, είδε τον Πορτογάλο να σκοράρει στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε καθώς μετά από την εξέταση του VAR ήταν σε θέση οφ σαϊντ.

Ουντινέζε: Σιλβέστρι, Νόουτινγκ, Σαμίρ (90΄ Ζέεγκελαρ), Ρ. Μπεσάο, Μολίνα, Ουντότζι (57΄ Λάρσεν), Περέϊρα, Αρσλάν, (80΄ Γιαγιάλο), Πουσέτο, (81΄ Οκάκα), Ουάλας, Μακένγκο (57΄ Ντελοφέου)

Γιουβέντους: Σέζνι, Ντανίλο, Μπονούτσι, Αλέξ Σάντρο, Ντε Λίχτ, Κουαδράδο (74΄ Κιέζα), Ράμσεϊ (60΄ Κιελίνι), Μπετανκούρ (90΄ Λοκατέλι), Ντιμπάλα, Μπερναρντέσκι (60΄ Κουλουσέφσκι) Μοράτα (60΄ Ρονάλντο)

ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ 3-2

Σε ένα δραματικό παιχνίδι με δύο αποβολές, η Μπολόνια κατάφερε να πάρει τους βαθμούς της νίκης καθώς πέρασε νικηφόρα το εμπόδιο της νεοφώτιστης Σαλερνιτάνα επικρατώντας 3-2.

Μπολόνια: Σκορούπσκι, Ντε Σιλβέστρι, Μέντελ, Μπονιφάτσι, Χίκεϊ (56΄ Βινιάτο), Σοριάνο, Σόουτεν, Ντομίνγκεζ (86΄ Σβάνμπεργκ), Αρναούτοβιτς (86΄ Φαν Χόιντονκ), Ορσολίνι (85΄ Όλσεν), Μπάροου (56΄ Σανσόνε)

Σαλερνιτάνα: Μπέλετς, Στράνμπεργκ, Γκιομπέρ, Ρουτζέρι, Γιαροζίνσκι (82΄ Σκιαβόνε), Καπέτσι (82΄ Όμπι), Κουλιμπάλί (76΄ Μπογκντάν), Κεχρίντα (76΄ Ζορτέα), Ντούριτς (64΄ Νου

Keywords
Τυχαία Θέματα